Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Accesorii aparate de aer conditionat

În categoria accesorii pentru aparate de aer condiționat puteți alege dintr-o varietate mare de produse. De exemplu între consolele de fixare pentru aparate de aer condiționat găsiți modele pentru aparate cu  9000 și 12000 BTU cu dimensiunile 36 x 49 x 0,15 cm sau varianta pentru aparatele cu 18000 și 24000 BTU cu dimensiunile 36 x 49 x 0,2 cm.

Sortare după:

Kit-urile de instalare pentru aparate de aer condiționat 9000-12000 și 18000-24000 BTU conțin 7 produse necesare pentru instalarea aparatelor. Între acestea se enumeră țevile din cupru izolat cu dimensiunile ¼” și ½”, cablurile electrice MYYM 5 x 1,5 mm și 3 x 1,5 mm, furtunul condens FI 16 mm, banda de matisat și fișa pentru cablurile electrice. 
Pentru controlul de la distanță al aparatului de aer condiționat cu ajutorul unui smartphone, avem posibilitatea de a integra un modul WiFi în aparatul nostru. După montare modulului WiFi trebuie descărcat o aplicație pe telefonul sau tableta noastră și trebuie configurată după instrucțiunile atașate.
În anumite cazuri evacuarea condensului în sistemul de canalizare nu este posibilă. Poate să provoace acest lucru diferența de nivel dintre aparat și punctul de evacuare al condensului sau altele. Pentru rezolvarea acestei probleme există pompe de condens de la producători ca GRUNDFOS sau SFA Saniflo.