Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Aparate de aer conditionat

Datorită dezvoltării accelerate a tehnologiei, aparatele de aer condiționat sunt prezenți din ce în ce mai frecvent în casele familiilor și în ultimii ani, nu mai este un element de lux.

În plus lângă producătorii renumiți și populari de aparatele de aer condiționat, în întreaga lume apar pe piață producători, branduri mai mici, creând o concurență semnificativă ceea ce este foarte pozitiv din privința evoluției al prețurilor și a dezvoltărilor.

Sortare după:

Dacă doriți să cumpărați un aparat de aer condiționat, trebuie să luați în considerare două aspecte foarte importante, și anume evaluarea eficienței energetice a dispozitivului și impactul asupra mediului și sănătății. Din fericire, progresul în ambele domenii este constant. Din punct de vedere al consumului de energie, una dintre cele mai optime tehnici este metoda utilizată în așa-numitul aparatul de aer condiționat de tip Inverter, cu care puteți economisi până la 50% din consumul de energie electrică. Din motive de sănătate, sunt disponibile dispozitive speciale de filtrare care pot filtra viruși, polenul sau substanțe alergene.

aparate_de_aer_conditionat