Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Aeroterma pe agent termic VOLCANO VTS, VR2, 8-50 kW

Preţ:
1.909,99 Lei (1.605,03 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: 1-4-0101-0443
Model: 11410156
Stoc: În stoc
Producător: VTS
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 07 Iulie 2020
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Avantaje:

 • consola inclusa
 • carcasa inovativa din plastic cu garantie pe viata
 • motoare EC - eficienta energetica maxima si functionare cu variatie continua
 • eficienta ridicata conform directivei ErP
 • design estetic şi greutate mica
 • zgomot redus
 • 5 ani garantie

Aerotermele Volcano fac parte din noua genereatie de echipamente ce combina solutiile tehnice inovatoare cu formele de design modern. Carcasa usoara si perfect executata are forma unui diamant, perfect prin simplitatea sa.

Caracteristicile echipamentului sunt accentuate de selectia de material folosite si de forma aerodinamica a grilelor de directionare a aerului.

Aeroterma pe agent termic VOLCANO VR1 EC este realizata din ABS de cea mai inalta calitate cu pigmentare suplimentara anti-UV, carcasa se caracterizeaza prin rezistenta mecanica ridicata, durabilitate si rezistenta la temperaturi ridicate.

O solutie inovatoare de montaj a grilelor de directionare a fluxului de aer ofera posibilitatea reglarii individuale a acestora. Forma difuzorului asigura imbinarea perfecta a partii din spate a carcasei cu ventilatorul. Schimbatoarele 1, 2 si 3 randuri cu suprafata mare pentru schimbul de caldura asigura compatibilitate optima a puterii de incalzire cu cerintele locatiei.

Testele facute pe schimbatoarele de caldura garanteaza 100% entaseitate acestora. Potrivirea perfecta intre carcasa ventilatorului si difuzor asigura distributie egala a debitului de aer pe suprafata schimbatorului, astfel incat se asigura rezistenta scazuta a debitului de aer si utilizare completa a puterii de incalzire a schimbatorului.

Profilul optimizat si marirea suprafetei paletelor ventilatorului garanteaza costuri de utilizare reduse si functionare silentioasa.

Echipamentele sunt ecologice. 100% din materialele folosite pot fi reciclate.

Motorul EC garanteaza o eficienta maxima a motorului la rotatii reduse. Functionarea cu variatie continua este acum disponibila pentru motoarele EC.

Aeroterma pe agent termic VOLCANO VR1 EC se poate alimenta si cu antigel (solutie de apa cu glicol), insa, este posibil ca fitingurile de pe aparat sa aiba rezistenta limitata la glicol, astfel ca va trebui sa respectati intocmai indicatiile producatorului de vane, pompe de circulatie etc. cu privire la acest subiect.

CUM SELECTEZ CORECT O AEROTERMA VOLCANO?

 • Pas I: aflati temperatura solicitata in incapere si necesarul de putere de incalzire. Incalzirea aerului este una din cele mai dinamice metode de incalzire a incintelor, permitand scaderea temperaturii atunci cand regimul de functionare o implica (de ex. Pe parcursul noptii) si incalzirea rapida a incintei inainte de utilizare. Aceasta duce la reduceri substantiale ale consumului de caldura, si nu necesita nici un surplus de putere de incalzire aditionala echipamentelor pentru incalzire rapida.
 • Pas II: determinati amplasarea aerotermelor si necesarul de debit pentru a asigura obtinerea temperaturii necesare in zonele incintei unde este necesara incalzirea. Aveti in vedere faptul ca viteza aerului nu trebuie sa depaseasca valorile permise in zonele ocupate de personal sau alte zone sensibile termic, de ex. in zonele limitrofe procesului industrial.
 • Pas III: obtineti informatii referitoare la temperature agentului termic si accesul in incinta.
 • Pas IV: avand toate datele de mai sus, pe baza catalogului VOLCANO, identificati unitatile ce se potrivesc criteriilor solicitate, luand in calcul functionarea echipamentelor pe cele 3 trepte de viteza. Folositi tabelele in care se prezinta viteza aerului pentru a determina raza de actiune a fiecarui aparat. Alternativ, folositi tabelul de la pagina 22 ce exemplifica datele pentru viteza a aerului de 0.5 m/s. Aflati puterea de incalzire a fiecarui echipament in functie de treapta de viteza folosita si diverse temperature ale agentului termic folosind tabelele de la paginile 25-26.
 • Selectie rapida: Pentru a va usura dimensionarea unitatilor, folositi programul de selectie disponibil pe ehcad.vtsgroup.com.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Curent nominal (A) 1.3
Distanță maximă jet aer pe orizontală (m) 25
Distanță maximă jet aer pe verticală (m) 12
Lățime (mm) 700
Nivel de zgomot (dB(A)) 54
Putere motor (kW) 0.25
Turație motor (rpm) 1430
Volum apă (l) 2.16
Putere termică maximă (kW) 50
Presiune maximă de lucru (bar) 1.6
Debit aer maxim (m3/h) 4850
Temperatură maximă de lucru (°C) 130
Înălțime (mm) 700
Adâncime (mm) 610
Racord (inch) 3/4
Alimentare electrică (V) 230
Grad de protecție IP44
Masă (kg) 21.5

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?