Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Aeroterme

Sortare după:

Carcasa aerotermelor VOLCANO VTS este proiectat din material de înaltă calitate și atent finisată pentru bună funcționare și are elemente de protecție. Aeroterma de perete pe agent termic VOLCANO VTS este îmbunătățit cu un nou sistemul de îmbinare care garantează o fixare durabilă și precisă a tuturor elementelor al carcasei. Potrivirea perfectă între carcasa ventilatorului și difuzor asigură distribuție egală a debitului de aer pe suprafața schimbătorului, astfel încât se asigură rezistență scăzută a debitului de aer și utilizare completă a puterii de încălzire a schimbătorului.

Aeroterma VOLCANO VTS are profilul optimizat și mărirea suprafeței paletelor ventilatorului garantează costuri de utilizare reduse și funcționare silențioasă.

Aeroterma aer cald și / sau aeroterma aer rece au motoare EC care garantează eficiență maximă a motorului la rotații reduse. Eficiența motoarelor se arată și în durabilitate excelentă, costuri reduse de întreținere, sunt silențioși la nivele de rotație considerabile și se poate regla viteza de rotației a ventilatorului cu semnal DC 0-10V.

Aeroterma cu termostat

Aerotermele au controlerul cu microprocesor al perdelelor EC, care este dotat cu senzori de temperatura externi, are calendar de lucru al aerotermei pentru zilele lucrătoare și pentru weekend, au posibilitate de funcționare în sistemele BMS, posibilitatea de a lucra automat și pe 3 trepte de viteză și la un singur controler pot fi conectate până la 8 aparate de încălzit.

Aerotermele pe agent termic VOLCANO VTS sunt dispozitive ecologice cea ce înseamnă că sunt 100% reciclabile.