Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Programatoare irigatii

Chiar și în grupul strâns al instalatorilor care instalează sisteme de irigații automatizate puțini știu că cea mai importantă componentă al sistemului este electroventilul. Aceasta de fapt este un robinet special pentru apă, care se deschide electronic când primește semnal de la controlerul sistemului. De ce este electroventilul cea mai importantă componentă al sistemului? Pentru că fiabilitatea acesteia determină fiabilitatea sistemului întreg.

Sortare după:

Programatoarele pentru irigații cu mai multe zone pot fi setate în diverse moduri. Conform programului acestea deschid și închid electroventilele, rezultând un sistem automat de irigare. În funcție de nivelul cererii și de numărul de zone, există mai multe variante.

Senzorul de ploaie semnalează o anumită cantitate de precipitații (presetat) controlerului interioare pentru a opri irigarea. Resetarea depinde în mare măsură de vreme din acest motiv irigarea poate fi întreruptă zile întregi.