Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Hidrofoare

O casă familială are o serie de sarcini în tratarea, stocarea și manipularea a apei (pomparea) care merită să fie încorporate într-un singur sistem din cauza economiilor de energie și a costurilor mai mici de instalare.

Sortare după:

Instalarea unei hidrofoare la casa familiară este foarte convenabilă dacă dorim o autonomie în aprovizionarea cu apă, deoarece în acest caz sursa de apă – din colectarea apei de ploaie, pomparea apei din fântânile arteziene, pomparea apei din puțuri, pomparea apei din rezervor etc., poate fi rezolvată cu un astfel de hidrofor.

Ca o alternativă al apei de la o rețeaua al localității, apa colectată sau pompată în diferite moduri poate fi utilizată în principal în scopuri în care calitatea apei nu este o cerință – nu trebuie să fie potabilă. Sursele de apă care curg gratuit în jurul casei sunt excelente pentru spălarea toaletei sau irigarea suficientă și regulată al gazonului, cu care puteți economisi mulți bani. Desigur, dacă calitatea apei este de calitate potabilă merită să folosiți și pentru acest scop.