Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Arzator peleti B-ESSENTIAL 50 kW cu snec BMAX

Preţ:
4.799,00 Lei (4.032,77 Lei + TVA)
Producător: BMAX
Cod articol producător: EBBR020050-P01
Model: 10772189
Stoc: În stoc
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 25 Ianuarie 2019

V-ar putea interesa...

Descriere

Arzator de putere scazuta, creat pentru cladiri civile. Este echipat cu un snec de alimentare cu incarcare automata.

Arzatoarele care folosesc tehnologia Bmax dispun de un sistem de curatare inovativ care functioneaza la interval regulate: acest sistem asigura curatarea periodica a gratarului pentru combustibil de posibilele reziduuri care ar putea afecta arderea corecta sau care ar putea induce sufocarea flacarii. Astfel este evitata posibilitatea opririi arzatorului si dispersia gazelor arse nocive.

Arzatoarele B-Home Round 25 si B-Essential Round 50 sunt dispozitive extrem de versatile si pot acoperi o gama larga de utilizari, de la instalarea pe cazane de noua generatie, cuptoare pentru paine, generatoare de aer cald, pana la transformarea cazanelor vechi.

Sunt constituite dintr-un cap de ardere rotund, un ventilator principal cu viteza variabila, un sistem de aprindere fiabil, datorita aprinzatorului si a fotocelulei de depistare a flacarii, un snec intern pentru alimentarea cu combustibil si sunt pregatite pentru instalarea unui kit de auto-curatare cu aer comprimat.

Arzatoarele si intregul sistem sunt gestionate de un panou de control cu microprocesor montat pe bordul dispozitivului care, in afara de a controla toate functiile, permite si programarea de sloturi de timp; o buna oportunitate pentru Utilizator pentru a opera dispozitivul numai atunci cand este necesar.

Arzatoarele de peleti B-Max 30 si 50 contin echipamente de siguranta:

  • Termostat de siguranta arzator (pentru prevenirea returului flacarii)
  • Supapa pentru intreruperea focului (optional) (pentru prevenirea returului flacarii)

Specificații tehnice

Putere maximă (kW) 50
Înălţime (mm) 363
Lăţime (mm) 236
Adâncime (mm) 543
Alimentare electrică (V) 220
Consum maxim (W) 60
Masă (kg) 15

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil