Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Arzator peleti B-HOME 30 kW cu snec BMAX

Preţ:
4.299,00 Lei (3.612,61 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: EBBR020025-P01
Model: 10772188
Stoc: În stoc
Producător: BMAX
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 29 Ianuarie 2020
Rating mediu: 5 din 5 stele! (6)

Descriere

Arzător de putere scăzută, creat pentru clădiri civileEste echipat cu un șnec de alimentare cu încărcare automata. 

 

Arzătoarele care folosesc tehnologia Bmax dispun de un sistem de curățare inovativ care funcționează la interval regulate: acest sistem asigură curățarea periodica a grătarului pentru combustibil de posibilele reziduuri care ar putea afecta arderea corecta sau care ar putea induce sufocarea flăcării. Astfel este evitată posibilitatea opririi arzătorului și dispersia gazelor arse nocive. 

 

Arzătoarele B-Home Round 25 si B-Essential Round 50 sunt dispozitive extrem de versatile si pot acoperi o gama larga de utilizări, de la instalarea pe cazane de noua generație, cuptoare pentru pâine, generatoare de aer cald, pana la transformarea cazanelor vechi. 

Sunt constituite dintr-un cap de ardere rotund, un ventilator principal cu viteză variabilă, un sistem de aprindere fiabil, datorită aprinzătorului și a fotocelulei de depistare a flăcării, un șnec intern pentru alimentarea cu combustibil si sunt pregătite pentru instalarea unui kit de auto-curățare cu aer comprimat. 

 

Arzătoarele și întregul sistem sunt gestionate de un panou de control cu microprocesor montat pe bordul dispozitivului care, în afară de a controla toate funcțiile, permite si programarea de sloturi de timp; o buna oportunitate pentru Utilizator pentru a opera dispozitivul numai atunci când este necesar.

 

Arzătoarele de peleti B-Max 30 si 50 conțin echipamente de siguranță: 

 

  • Termostat de siguranță arzător (pentru prevenirea returului flăcării) 
  • Supapa pentru întreruperea focului (opțional) (pentru prevenirea returului flăcării)

Confort prin instalații de calitate bazat pe încredere | Melinda Instal

Specificații tehnice

Putere maximă (kW) 34
Înălţime (mm) 363
Lăţime (mm) 235
Adâncime (mm) 543
Consum maxim (W) 60
Masă (kg) 14

Youtube video

V-ar putea interesa...