Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Boiler electric Hajdu Aquastic, 80 l, 1800 W

Preţ:
669,99 Lei (563,02 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-03-22
Pretul produsului include taxa verde 6.25 lei/buc TVA inclus.Perioada de garantie:24, 36 luni
Producător: HAJDU
Cod articol producător: AQ80
Model: 11130056
Rating mediu: 5 din 5 stele!

Descriere

Boilerul de apa calda in sistem inchis este adecvat alimentarii cu apa calda menajera a mai multor puncte de consum in gospodarii si institutii publice.

Apa calda obtinuta se poate utiliza pentru spalare sau pentru intretinere corporala avand calitatea apei de baut.

Apa are calitate de apa de baut daca corespunde prescriptiilor legislatiei referitoare in vigoare (ex. O.G. nr. 201/2001. (X.25.) al guvernului Ungariei).

Temperatura apei din rezervor poate fi reglata in functie de necesitati (la max. 65 ºC sau la max. 80 ºC). La atingerea temperaturii reglate termostatul decupleaza in mod automat rezistenta electrica de incalzire. Astfel apa calda este stocata in boiler pentru a fi utilizata ulterior. Izolatia termica din poliuretan a rezervorului impiedica racirea rapida a apei, astfel din boiler se va putea obtine apa calda o perioada lunga de timp. Forma boilerului asigura eliminarea apei calde fara amestecarea acestuia cu cea rece.

Rezervorul boilerului este executat din tabla de otel acoperita cu email pentru protectie contra coroziunii. Tabla de otel pe langa stratul de email special mai este protejata in plus contra coroziunii de un anod activ.

Protectia cu email asigura o durata de viata lunga chiar si in cazul onor ape agresive (apa moale).

Boilerul Hajdu Aquastic prepara si inmagazineaza apa calda menajera cu ajutorul energiei electrice. Fiind disponibila o cantitate relativ mare de apa calda menajera, deservirea a mai multor consumatori simultan se realizeaza la debit constant.

Protectia primara de anti-coroziune a rezervorului este realizata printr-un strat de email special, iar protectia secundara este asigurata prin anodul de Magneziu.

Avantaje:

  • Boiler vertical de perete
  • Economic, ecologic
  • Rezervor din otel emailat
  • Poate deservi mai multi consumatori
  • Temperatura reglabila
  • Design clasic, elegant
  • Fabricat in Ungaria
  • 2 ani garantie generala + 3 ani pentru rezervor

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

| 5 din 5 stele!
17.11.2017
merita cumparat

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil