Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Boiler electric Bosch, Tronic 1000T, L1X-NTWVB, 100 l, 2000 W, orizontal

Preţ:
529,00 Lei (444,54 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-01-28
Perioada de garantie:24 luni
Producător: BOSCH
Cod articol producător: 7736503267
Model: 11130122
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Cu boilerele electrice Tronic 1000 T garantam prepararea extrem de confortabila a apei calde menajere in locuinta dumneavoastra. Performantele acestor boilere sunt la fel de atragatoare precum aspectul lor. Bucurati-va de avantajele oferite de calitatea specifica Bosch la un pret atractiv pentru varianta de baza si descoperiti numeroasele beneficii pe care le ofera gama Tronic.

Beneficii pentru utilizatori

  • preparare fiabila si confortabila a apei calde menajere pentru locuinta dumneavoastra
  • ideal pentru proiectele de modernizare si prima instalare in locuintele noi
  • capacitati intre 80 litri si 150 de litri
  • design atractiv
  • utilizare simpla
  • instalare si intretinere usoare

Instalare rapida si usoara

Instalatorul dumneavoastra poate monta rapid si usor boilerul in locuinta dumneavoastra. Acesta este ideal pentru prima instalare in locuintele noi, deoarece pentru fixarea elementelor de prindere incluse in pachetul de livrare sunt necesare putine gauri in perete.

Recomandari pentru economii suplimentare de energie

Prin inlocuirea unui boiler vechi cu unul nou, ce asigura economie de energie, puteti reduce cu pana la 35% costul pentru prepararea apei calde menajere.

Daca este posibil, instalati boilerul electric intr-o zona calda a casei (de exemplu in baie), astfel incat pierderea de energia sa fie minima, in special pe timpul iernii.

Lungimea conductei de apa calda dintre boilerul electric si consumatorul principal (dus, chiuveta, masina de spalat etc.) trebuie sa fie cat mai mica posibil, iar conducta sa fie izolata in vederea reducerii pierderilor de caldura.

  • Aveti grija ca termostatul sa fie setat la 50 °C in timpul verii si 70 °C iarna.
  • Atunci cand spalati vasele folositi un dop la chiuveta sau utilizati un recipient adanc: lasand apa sa curga continuu risipiti apa si bani.
  • Un singur robinet care picura poate cauza pierderi de aproximativ 170 litri de apa pe luna. Astfel, trebuie sa aveti grija sa inchideti complet robinetele.
  • Efectuati anual revizii ale boilerului electric, in conformitate cu recomandarile producatorului: acumularea depunerilor de calcar pe elementul de incalzire poate scadea eficienta aparatului si spori consumul de curent electric.

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil