Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

 
 

Boiler termoelectric cu serpentina si rezistenta electrica FERROLI, Power Termo, 120 l, 1500 W, vertical, dreapta, termostat manual

Click pentru mărire
Preţ:
749,99 Lei (630,24 Lei + TVA)
Cod articol producător: PTO 120V
Model: 11130116
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 Lei
Producător: FERROLI
Data estimată pentru livrare: 19 Decembrie 2018

Descriere

Boilerele termoelectrice PowerTermo sunt echipate cu doua surse de incalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorita.

In afara de rezistenta electrica de 1,5kW, exista posibilitatea de utilizare a transferului de caldura de la agentul termic care circula in interior si serpentina de otel portelanat, care este racordata la sistemul de incalzire al imobilului.

Sistemul combinat de incalzire (rezistenta electrica + serpentina) reprezinta modul cel mai rapid de a obtine temperatura dorita a apei, pentru ca cele doua surse de incalzire, lucrand impreuna, realizeaza aceasta functie.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari confera produsului, de asemenea, o durata indelungata de viata, asigurand protectia la coroziune.

Avantajele:

  • 3 ani garantie generala a produsului
  • Anod cu concentratie mare de magneziu
  • Izolatie cu spuma poliuretanica de inalta denistate
  • Componente reciclabile
  • Dimensiuni compacte
  • Grup de incalzire montat pe flansa cu 5 suruburi
  • Protectie electrica clasificare superioara IP24
  • Lampa pilot indicator pornit/oprit

Capacitate (l) 120
Putere electrică (W) 1500
Presiune maximă rezervor (bar) 8
Temperatură maximă de lucru (°C) 75
Înălţime (mm) 1099
Diametru (mm) 438
Consum energie electrică în stand-by (kWh/24h) 14.3
Alimentare electrică (V) 220
Grad de protecţie IP24
Masă (kg) 36
Imagini suplimentare
Comparații produse
Facebook