Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala murala in condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, FERROLI, Bluehelix, Tech 25C, 25 kW, cu tubulatura

Preţ:
3.549,99 Lei
3.269,99 Lei (2.747,89 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: 00374957
Model: 10712546
Stoc: Stoc limitat
Producător: FERROLI
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 18 Mai 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Bluehelix Tech este o centrala termica murala in condensatie cu panou de comanda digital, pentru incalzire si preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaz natural sau GPL, cu randamente foarte ridicate si emisii de noxe deosebit de reduse.

Centrala Ferolli Bleuhelix Tech 25C este prevazuta cu arzator modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbator de caldura din inox AISI 316 TI, sistem de control cu microprocesor, pompa de circulatie modulanta, vas de expansiune, functie antiinghet si antiblocare pompa.

Functionarea in condensare si in regim de producere apa calda menajera realizeaza o economie de combustibil. Aceasta centrala ofera posibilitatea de cascadare, utilizand un regulator extern.

Bleuhelix Tech 25C este prevazut cu camera etansa si este adecvat pentru instalarea la interior sau la exterior, intr-un loc partial protejat, cu temperaturi de pana la -5°C. Centrala este pregatita pentru functionare imediata, de fiecare data cand deschideti robinetul de apa calda menajera sau cand exista o cerere la termostatul de camera si este proiectata pentru instalarea suspendata pe perete, cu un cadru de fixare. Fixarea pe perete trebuie sa garanteze o sustinere stabila si eficienta a generatorului.

Reglarea temperaturii in circuitul de incalzire - cu ajutorul butoanelor pentru incalzire puteti modificati temperatura de la un minim de 20°C la un maxim de 80°C.Reglarea temperaturii in circuitul de apa menajera - cu ajutorul butoanelor pentru apa menajera trebuie doar sa modificati temperatura de la un minim de 40°C la un maxim de 55°C.

Aceasta centrala este dotata cu o functie care asigura o viteza ridicata de preparare a apei calde menajere si un confort maxim pentru dumneavoastra. Cand dispozitivul este activat (modul Comfort), temperatura apei din centrala este mentinuta, permitand asadar ca apa calda sa fie disponibila imediat, la iesirea din centrala, la deschiderea robinetului, evitandu-se timpii de asteptare.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 400
Putere nominală maximă (50/30°C) (kW) 26.5
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 24.5
Tip combustibil gaz metan
Randament maxim (%) 108.8
Mod preparare ACM instant
Temperatură maximă încălzire (°C) 90
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Presiune minimă încălzire (bar) 0.8
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 12.9
Presiune maximă ACM (bar) 9
Înălțime (mm) 600
Adâncime (mm) 320
Racord circuit încălzire (inch) 3/4
Racord gaz (inch) 3/4"
Racord apă rece/ACM (inch) 1/2"
Volum vas expansiune (l) 8
Putere electrică maximă absorbită (W) 100
Alimentare electrică (V) 230
Grad de protecție IPX5D
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Presiune nominală gaz natural (mbar) 20
Putere nominală minimă (50/30°C) (kW) 6.2
Putere nominală minimă (80/60°C) (kW) 5.7
Masă (kg) 33

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?