Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Calorifer din otel tip panou, 22, Purmo, Compact, 600 x 1000, 1709 W

Calorifer din otel tip panou, 22, Purmo, Compact, 600 x 1000, 1709 W Click pentru mărire
Preţ:
309,00 RON (259,66 RON + TVA)
Perioada de garantie:               120 luni
Model: 11010477
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 RON
Data estimată pentru livrare: 03 Mai 2017
Producător: PURMO
Descriere

Radiatoare-panou PURMO Compact cu plăci de încălzire profilate şi cu elemente de convecţie. Sunt prevăzute cu protecţii laterale şi cu protecţie superioară de tip grătar. Patru orificii de racordare cu filet interior G ½" care permit racordare la dreapta sau la stânga.

Radiatoarele PURMO se folosesc în instalaţiile de încălzire centrală cu pompă şi executate din ţevi de oţel, cupru sau plastic cu barieră antidifuzie în care agentul termic este apa. Pot fi utilizate în sistemele mono şi bitubulare. Aceste radiatoare pot fi montate şi în instalaţiile cu gravitaţie, dar cu limitările de rigoare rezultate din rezistenţa lor hidraulică. Radiatoarele PURMO se folosesc în încăperi de locuit, de birouri, de prestări de servicii în care nu există influenţa dăunătoare corozivă a substanţelor aflate în aer şi mai ales nu se înregistrează umezirea permanentă sau periodică a suprafeţei radiatorului. Nu pot fi amplasate în încăperi unde sunt prezente astfel de condiţii, cum ar fi în camera de baie, spălătorii, băi de abur, bazine de înot, spălătorii auto, hale frigorifice, unităţi de prelucrare alimentară. Pe acelaşi motiv, aceste radiatoare nu se montează în case nou construite sau modernizate dacă în primul an nu vor fi încălzite.

Productia

Radiatoarele-panou PURMO sunt executate din tablă de oţel laminată la rece FePO1 conform PN-EN 10130 şi PN-EN 10301, livrată în rulouri. Plăcile radiatorului sunt produse din tablă cu grosime nominală de 1,25 mm (pentru radiatoarele Purmo Planora, placa frontală netedă din tablă cu grosime nominală de 2,0 mm), iar elementele de convecţie din acelaşi material, dar cu o grosime de nominală iese de 0,5 mm. Ambutisarea plăcilor de încălzire cu canale de apă verticale dispuse la o distanţă între ele de 33,3 mm (Vertical – 50 mm) se face pe linii de producţie complet automatizate şi comandate de calculator, unde pe un fl ux tehnologic (prevăzut cu transportor cu role) se obţine produsul care necesită doar vopsire şi ambalare.

Vopsirea

Radiatoarele după ce trec prin prima etapă a procesului tehnologic sunt supuse altor procese care asigură obţinerea unei suprafeţe fi nale lăcuite, procese care, în ordine, se compun din:

  • pregătirea suprafeţei (spălare, degresare, fosfatare, clătire) în timpul trecerii prin instalaţia de spălare prevăzută cu un sistem de pulverizare cu substanţe chimice speciale,
  • grunduirea cu metoda cataforezei a II-a generaţie KTL II prin scufundarea întregului radiator în baia cu vopsea de grund de culoare albă care asigură o protecţie perfectă împotriva coroziunii,
  • vopsirea suprafeţei radiatorului cu vopsea epoxidică prin pulverizare folosind metoda electrostatică în cabina de vopsit,
  • polimerizarea (întărirea) stratului de vopsea aplicat, în timpul trecerii prin cuptor la o temperatură de circa 190˚C.

Culoarea standard a tuturor radiatoarelor-panou cu placa frontală profi lată şi plană este albul RAL 9016. Alte culori din paleta RAL se pot comanda suplimentar contra cost.

Putere termică 75/65/20°C (W) 1709
Presiune maximă de lucru (bar) 10
Temperatură maximă de lucru (°C) 110
Tip 22
Înălţime (mm) 600
Lungime (mm) 1000
Adâncime (mm) 102
Racord (inch) 1/2
Nr. racorduri 4
Volum interior (l) 6.2
Grosime tablă panou (mm) 1.25
Grosime tablă convector (mm) 0.5
Masă (kg) 32.9
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook