Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan combi din tabla otel cu posibilitate de ardere peleti, 200 kW, Duo Pellet, HeizTech

Preţ:
48.499,00 Lei (40.755,46 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: SP200VENT
Model: 10720279
Stoc: Stoc limitat
Producător: HeizTech
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 29 Octombrie 2020
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Cazanele combi din tablă oțel cu posibilitate de ardere peleți 200 kW, Duo Pellet, SP200VENT, HeizTech sunt proiectate pentru arderea automată a peleților sau arderea manuală a combustibilului solid în bucăți. Deși cazanul este de tip combinat, nu înseamnă că arderea simultană a celor doi tipuri de combustibil este permisă. Modelele VENT de la HeizTech sunt fabricate în așa fel încât se adaptează pentru arderea combustibilului pe bucăți de bușteni și a biomasei granulate cum sunt și peleții. 

Cazanele combi 200 kW, Duo Pellet sunt fabricate pentru două moduri de temperatură care sunt 90 / 70 ° C și 110 / 90 ° C. Corpul cazanelor este realizată din tablă de oțel și conducte conform cerinței ale standardelor europene EN 303-5.

Camera de ardere este împărțită în două, mai exact, partea din față în care este posibil arderea combustibilului solid în bucăți și partea din spate unde se află camera de fluidizare în care se realizează arderea combustibilului autonom adică ale peleților. Prin urmare alimentarea cazanului cu bușteni se face pe ușa din mijloc a cazanului, în timp ce alimentarea cazanului cu peleți se face printr-un alimentatorul automat de peleți, care transportă combustibilul în camera de ardere pe partea laterală a cazanului. 

Cazanele Duo Pellet au trei nivele pentru tiraj, ceea ce înseamnă că transferul de căldură se realizează pe 3 nivele diferite, astfel maximalizând transferul de energie termică din cazan în apa sistemului de încălzire. Primul schimb de căldură se realizează în camera de ardere și în cea mai mare măsură prin metoda de radiație. Al doilea schimb de căldură se realizează prin metoda de radiație și convecție în compartimentul cazanului răcit cu apă. Al treilea schimb de căldură se realizează prin calea de evacuare a gazelor arse, înainte ca gazele de ardere să părăsească cazanul prin metoda de convecție și conducere. Astfel se realizează schimb de căldură intensă între apă și materialele de ardere, cea ce rezultă un nivel ridicat de eficiență. 

Camera de fluidizare face partea din camera de ardere a cazanului, în această cameră se realizează arderea automată a pelților. Camera este fabricată din tablă de oțel, iar grătarul unde se realizează arderea peleților este turnată din fontă. 

Mecanismul de dozare a pelților este un dispozitiv în care sunt amplasate alimentatorul rotativ și transportatorul de peleți cu formă spirală. Alimentatorul rotativ adaugă în mod egal combustibil la transportatorul cu formă spirală, în timp ce transportatorul îl transportă în camera de fluidizare și se realizează arderea. Aprinderea peleților este complet automată și este executată printr-o brichetă electrică. 

Cazanele combi din tablă oțel cu posibilitate de ardere peleți 200 kW, Duo Pellet, SP200VENT, HeizTech sunt echipate cu un controler automat care reprezintă inima întregului sistem și controlează complet toate componentele care sunt responsabili pentru dozarea și arderea peleților – ventilatoarele, bricheta electrică, alimentatorul automat de peleți. Funcționarea neîntreruptă a cazanului este asigurată de această automatizarea care, pe baza datelor de intrare - temperatura apei, gazele de ardere, temperatura camerei, temperatura în procesul tehnologic, trimite o comandă către organele executive - ventilator de gaze de ardere, ventilator de aer primar, transportator de peleți, brichetă electrică, și menține astfel toți parametrii setați necesare pentru o combustie de calitate și cea mai bună funcționare posibilă a cazanului.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 1950
Suprafață maximă de încălzire (m2) 2400
Putere maximă (kW) 200
Tip combustibil peleţi, lemn, carbune
Conținut de apă (l) 615
Presiune maximă de lucru (bar) 3
Temperatură maximă de lucru (°C) 110
Adâncime cameră de ardere (mm) 1100
Înălțime (mm) 1740
Adâncime (mm) 1825
Diametrul racordului la coș (mm) 300
Racord circuit încălzire (inch) 3"
Masă (kg) 1630

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?