Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe peleti DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW

Preţ:
16.669,99 Lei (14.008,40 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2020-12-04
Perioada de garantie: 24, 60 luni
Cod articol producător: Bio-Slim-15
Model: 10720200
Producător: DEFRO
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Cu rezervorul de peleți amplasat direct peste camera de ardere, cazane pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW de dimensiuni mici reprezintă soluția ideală pentru montaj în spații mici, chiar și în bucătărie. Sunt dotate cu un controler inovator, cu ecran tactil color pentru controlul funcționării ale cazanelor. Acestea reglează 4 pompe și o vană de amestec. Ventilatorul de evacuare gaze arse elimină problemele de tiraj și stabilizează funcționarea cazanului.
 
Avantajele cazanelor pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW:
 
 • Suprafață ocupată care este mai mic de 1 m².
 • Control electronic automat al arderii.
 • Aprindere și stingere automată a combustibilului.
 • Arzător eficient de peleți cu curățare automata.
 • Posibilitate de conectare la termostat de cameră.
 • Acces facil pentru curățire prin ușa frontală de dimensiuni mari.
 • Costuri mici de operare.
 
Familia de cazane pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW cu arzător de peleți Biopell cu auto-curățare, îndepărtarea automată a cenușii și curățarea grilei, face parte din categoria supremă ale cazanelor pe peleți.
 
Arzătoarele de peleți Biopell de la Defro sunt destinate exclusiv pentru arderea peleților din lemn.
 
Aceste arzătoare sunt disponibile într-o varietate de modele - în funcție de necesitățile dumneavoastră, de la 10 kW până la 800 kW.
 
Cele mai importante componente ale cazanelor pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW sunt arzătorul și controlerul acestuia. Specialitatea arzătorului Biopell se arată în alimentarea cu combustibil prin șnecul dublu și grila specială care este mișcată de un servomotor Belimo presetată din fabrică. Unul dintre șnecuri asigură alimentarea arzătorului cu peleți prin transportul din rezervorul cazanului până la arzător și apoi îi toarnă în arzător, unde un alt motor împinge combustibilul mai departe pe grila arzătorului.
 
Mecanismul de curățare și alimentare al cazanului DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW este important din două puncte de vedere.
 
Primul, înainte de fiecare ciclu de aprindere, arzătorul este complet curățat, lucru care se face automat. Un alt aspect important este că cenușa este mișcată în timpul arderii, deci dacă peleții sunt de o calitate mai slabă sau dacă materia străină este prezent într-o cantitate mai ridică în aceasta, materialele străine nu vor topii și lipii pe arzător, evitând astfel înfundarea canalelor de aerisire al arzătorului.
 
La ventilatorul principal al arzătorului este conectată un ventilator mai mic care este reglată de controlerul cazanului. Funcția ventilatorului mai mic este de a alimenta arzătorul cu aer, luând în considerare cantitatea de aer care intră în camera de ardere și utilizarea constantă optimă al arzătorului.
 
Controlul Adaptive Control, cu alte cuvinte este o unitate de control cu sistem meniu multilingvistic, cu afișaj color și prin aceasta se poate trecere la o versiune mai nouă, îmbunătățită al sistemului de control, de pe o memorie USB.
 
Cazanele pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW pot fii pornite și oprite printr-un semnal primit de la senzorul de temperatură inferioară și superioară a rezervorului de acumulare (puffer) sau printr-un semnal primit de la un termostat de cameră. La varianta cu termostat de cameră nu este nevoie de un rezervor de acumulare.
 
Mai departe controlerul respectiv, poate să regleze un boiler și pompa acestuia, la care în mod opțional putem alege dacă dorim să fie încălzită din rezervorul de acumulare sau direct din cazan. În funcție de modul de instalare al sistemului de încălzire, controlerul poate să mai regleze încă o pompă de recirculare. Controlerul cazanului DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW poate controla două circuite de încălzire cu recirculare motorizată, fie aceasta este încălzire prin pardoseală sau prin calorifere. La circuitele respective se poate conecta separat câte un termostat de cameră, iar cu module suplimentare pot fii extinse mai departe.
 
Cazanele pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW cu arzătoare de peleți Biopell, pot fi legate în cascadă datorită controlului Adaptive Control.
 
Monitorizare de la distanță, cu ajutorul internetului
 
Este posibil să controlați cazanele DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW și de la un computer sau de pe un telefon inteligent, precum poate să acceseze, configureze cazanul și service-ul de la distanță prin internet. În controlerul cazanului este încorporat din fabrică un modul de internet. Modulul necesită un cablu UTP care trebuie să fie direcționată către camera cazanului. Dacă nu este posibil, puteți achiziționa un modul WIFI cu care se poate conecta la cazan wireless. Cazanele pe peleți DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW pot fi pornite și oprite de la distanță ca și centralele termice pe gaz.
 
Curățarea schimbătorului de căldură
 
Schimbătorul de căldură al cazanului DEFRO, Bio Slim, 4,5-15 kW se curăță manual, prin utilizarea instrumentelor de curățare furnizate. Pentru îndepărtarea depunerilor trebuie folosite ușile proiectate pentru acest scop.
 
Rezervorul de peleți
 
Fiecare rezervor de peleți DEFRO Bio Slim, 4,5-15 kW are un senzor de nivel. Dacă combustibilul scade la un nivel critic cazanul trimite un semnal ca să fie reumplut.
 
Caracteristici suplimentare:
 
 • 5 ani garanție pe corpul cazanului, 2 ani pe piesele electrice și rotative.
 • Randament 90%.
 • Picioare de nivelare reglabile pe înălțime.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?