Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn din otel Celsius 32 kW cu usa mare

Preţ:
3.569,99 Lei (2.999,99 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Regulator tiraj lant setabil 30-90c HONEYWELL FR124-3/4AM Regulator tiraj lant setabil 30-90c HONEYWELL FR124-3/4AM
81,99 Lei
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: CELS.32UM
Model: 10720004
Stoc: În stoc
Producător: CELSIUS
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 16 Octombrie 2019
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Cazanele pe lemn din tabla CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda. Sunt ideale pentru incalzirea centrala a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor cladiri de uz gospodaresc in sistem deschis sau inchis cu circulare gravitationala sau pompare.
Familia de produse Celsius are gama completa de cazane, oferand posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoastra.
Cazanele au fost concepute pentru arderea combustibilului solid, fiind ideale pentru lemne, resturi de lemne, carbune negru, carbune brun, bricheta.
La folosirea combustibilelor cu un continut mai mare de gudron este recomandat modalitatea de aprindere a focului de sus.
In cazul in care se folosesc carbuni care la ardere se contopesc este nevoie de mai multa supraveghere, cu mai multe interventii in timpul arderii dar indepartarea resturilor arderii este mai usoara.

Corpul cazanului este format dintr-o manta exterioara (3 mm) si una interioara (5 mm), care este confectionat din tabla de otel prin indoire, si sudare.
  • Corpul cazanului este prevazut cu trei usi pentru ca manipularea cazanului sa fie optima.
    Prin usa de curatire cu ustensila de curatare se poate curata usor interiorul cazanului de funinginea si resturile de ardere depuse.
  • Prin usa camerei de ardere, se alimenteaza cazanul cu combustibil.
  • Usa pentru cenusa serveste la indepartarea cenusei si zgurii, si functioneaza ca o clapeta prin care avem posibilitatea de a regla cantitatea aerului necesar arderii.
  • Usa pentru cenusa se poate folosi si cu regulator tiraj automat, senzorul trebuie instalat in mufa de 3”, situat pe cazan.Instalarea regulatorului de tiraj trebuie facut de specialist.
  • Gratarul vertical impiedica eventuala cadere a combustibilului din camera de ardere si este detasabil.
  • Gratarul orizontal este situat la linia mediana intre cele doua usi inferioare si este compus din doua gratare.
  • Gratarele sunt fabricate din fonta, fac fata solicitarilor extreme vreme indelungata dar trebuie avut in vedere schimbarea lor la un grad avansat de uzura. Aprovizionarea cu gratare piesa de schimb este posibil prin importator.
  • Corpul cazanului este dotat cu izolatie termica si un invelis din tabla vopsita in camp electrostatic, care se asambleaza cu suruburi de corpul cazanului.
Cazanul este livrat cu: termometru, robinet umplere, gratar vertical, gratar orizontal 2 bucati.

Cazanul poate fi instalat numai in incaperi in care exista posibilitatea de racordare la horn de dimensiune potrivita si la sistemul de incalzire.

Pentru cazanele de incalzire centrala este necesar horn separat, care este realizat in dimensiunea necesara in functie de capacitatea cazanului, este realizat cu grija deosebita, perfect etans. Sarcina hornului este pe de o parte aspirarea aerului necesar arderii prin gratarul de foc, prin stratul in ardere, pe de alta parte conducerea fumului in atmosfera. Aerul necesar arderii se asigura din incaperea in care este instalat cazanul, deci trebuie sa fie asigurat patrunderea libera a aerului in incapere. Curentul necesar al cazanului este 0,2 mbar. Burlanul cazanului va fi maxim.1 metru de la cazan pana la horn si racordarea trebuie realizat printr-un cot.
| Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

Specificații tehnice

Putere maximă (kW) 32
Randament maxim (%) 78
Conţinut de apă (l) 60
Presiune maximă de lucru (bar) 2
Temperatură maximă de lucru (°C) 90
Adâncime cameră de ardere (mm) 455
Înălţime (mm) 1150
Lăţime (mm) 450
Adâncime (mm) 600
Diametrul racordului la coş (mm) 150
Tiraj necesar la coş (mbar) 0.2
Racord circuit încălzire (inch) 2
Temperatură minimă pe retur (°C) 50
Dimensiuni uşă de alimentare (mmxmm) 300 x 300
Masă (kg) 220

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil