Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Cazan pe lemn din fonta GOBE Soliterm ST5 30 kW

Cazan pe lemn din fonta GOBE Soliterm ST5 30 kW Click pentru mărire
Preţ:
2.836,16 RON (2.383,33 RON + TVA)
Perioada de garanție:               24 luni
Cod articol producător: ST5
Model: 10720087
Producător: GOBE
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2016-11-02
Descriere

Cazan pe combustibil solid alcătuit din elemente de fontă pentru prepararea agentului termic pentru instalaţii de încălzire centrală de medie temperatură.

Avantaje
• rezistenţă ridicată la coroziune
• construcţie cu două căi de fum orizontale
• coloane de apă asimetrice
• control aer primar prin regulator de tiraj
• volum mare al camerei de ardere
• regulatorul de tiraj, termomanometru şi accesorii de curăţire incluse


Datorită volumului mare al camerei de ardere, cazanul GOBE SOLITERM permite încărcarea unei cantităţi mari de combustibil. Canalele de fum fiind de secţiune mare, asigură o suprafaţă mare de schimb de căldură, ceea ce duce la un transfer de energie de eficienţă ridicată, realizându-se economie de combustibil. Datorită grătarului cu apă, cazanul poate menţine temperatura turului la temperatură corespunzătoare până la arderea întregii cantităţi de combustibil din camera de ardere. Cazanul este executat din elemente schimbabile din fontă cenuşie conform EN GJL-200. Astfel datorită rezistenţei ridicate la coroziune a fontei se asigură o durată lungă de viaţă a cazanului în exploatare.

Datorită canalelor largi de apă din interiorul cazanului şi dimensiunilor optime ale racordurilor tur-retur, cazanul
GOBE SOLITERM poate fi utilizat atât în sisteme cu circulaţie naturală, cât şi în cele cu circulaţie forţată.
Se pot utiliza diferiţi combustibili solizi: lemn, cărbune, brichete. Deoarece puterile calorice ale diferiţilor combustibili sunt diferite, puterea cazanului va fi diferită funcţie de tipul de combustibil utilizat, între anumite valori (maxim şi minim) specificate.


Pentru a preveni formarea condensului acid în cazan şi a mări în acest fel durata de viaţă al cazanului, dar şi pentru a obţine o funcţionare eficientă trebuie respectată condiţia de bază, de a menţine temperatura în returul cazanului peste 50°C. În acest scop este obligatorie montarea ansamblului de ridicare a temperaturii pe retur, termoventil cu 3 căi sau pompă de recirculare.

Comentarii şi evaluare
| 0 din 5 stele!
27.02.2017

Buna ziua dl. Vali!

Va rugam sa ne contactati prin numarul de telefon 0266 207 414, fiind ca noi mai avem pe stoc elementi pentru acest cazan.
| 5 din 5 stele!
26.02.2017

Am un asemenea cazan.Sunt multumit.Ma extind si doresc sa maresc cazanul.Unde gasesc elementi.Stie cineva
| 5 din 5 stele!
11.05.2016

Am cumparat acest cazan in 2015 in iulie din Hornbach Timisoara,si sunt foarte multumit de el condens foarte putin si destul de economic fata de alte cazane pe lemne ,este clasic usor de curatat si fara probleme l-am scapat la 120 grade odata fara nici o probleme, incalzesc 100mp plus apa calda foarte multumit este de o calitate foarte buna.
| 5 din 5 stele!
28.11.2015

este ok primita in 3 zile
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook