Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn din fonta Viadrus U22 D8, 40 kW, 8 elementi

Preţ:
5.989,99 Lei (5.033,61 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2020-08-12
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la firma agreată de furnizor, menționată în certificatul de garanție, care va face lucrările pe baza contractului cu respectivul furnizor, conform specificațiilor din certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 5 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Cazanele pe lemn din fonta Viadrus U22 D8, 40 kW, 8 elemente sunt formate din elemente de fontă. Numărul acestora determină puterea termică nominală a cazanului. Cele cu mai puțini elemente de fontă (2-3 elemente) se recomandă a se utiliza la case de vacanță, de recreere, imobile cu spațiu mai mic de încălzire. Pentru case, magazine, școli (edificii de dimensiuni mai mari) etc. se recomandă utilizarea cazanelor cu mai mulți elemente de fontă, deci putere mai mare. Cazanul se dimensionează în funcție de necesarul de căldură calculat al clădirii. 
 
Cazanele pe lemn din fonta Viadrus U22 D8, 40 kW, 8 elemente produc agent termic utilizat în instalații de încălzire cu circulație naturală sau forțată cu presiunea maximă de 400 kPa (4 bar). În procesul de producție cazanele sunt testate la presiunea de 800 kPa (8 bar). 
Diferență între cazanul VIADRUS U 22 D și cazanul VIADRUS U 22 C constă în camera de ardere cu orificiul de alimentare cu combustibil mai mare, fapt ce face posibilă alimentarea și arderea lemnelor de până la 220 mm. Arderea de lemne de dimensiuni mai mari presupune un confort sporit prin faptul că se alimentează mai rar. Cenușa este și ea mai mică și se poate utiliza ca îngrășământ. 
 
Avantaje: 

 • Durată de viață ridicată a elementelor de fontă și a celorlalte componente fiind folosite materiale de calitate. 
 • Soluție tehnică testată în timp. 
 • Tehnologia de producție modernă, liniile de fabricație automatizate respectând normele de calitate ale procesului de producție (ISO 9001, ISO 14 001). 
 • Eficiența termică la arderea cocsului și antracitului este de 75 – 80%, iar la lemn de 75 %. 
 • Întreținere și servisare simplă. 
 • Cernițe scăzute cu privire la tirajul coșului de fum. 
 • Diferențierea puterii în funcție de numărul de elemente de fontă. 
 • Posibilitatea de trecere de la un combustibil la celălalt (ex. de la combustibil solid la gaz sau lichid) și vice-versa. 

Pentru a preveni formarea condensului acid în cazan și a mări în acest fel durata de viață al cazanului, dar și pentru a obține o funcționare eficientă trebuie respectată condiția de bază, de a menține temperatura în returul cazanului peste 50 °C. În acest scop este obligatorie montarea ansamblului de ridicare a temperaturii pe retur, termoventil cu 3 căi sau pompă de recirculare. 

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Youtube video

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?