Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire, Beretta, Power Green, 50 kW

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire, Beretta, Power Green, 50 kW Click pentru mărire
Preţ:
7.197,57 RON (6.048,38 RON + TVA)
Perioada de garanție:               24 luni
Model: 10710095
Producător: BERETTA
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2016-10-21
Descriere

POWER GREEN este o centrală murală în condensaţie pentru producerea agentului termic cu posibilitatea instalării în cascadă.

Schimbător în condensaţie
Proiectat să furnizeze prestaţii înalte, în conformitate cu cele mai severe directive europene cu privire la randament şi la nivelul emisiilor de NOx.

Pompă modulantă
Reducere semnificativă a consumului datorită capacităţii de autoadaptare în funcţie de puterea furnizată sau de funcţionarea la dT constant.

Sisteme complete
Gama largă de accesorii permite instalarea în cascadă până la 150 kW.

Range rated
Omologată la diferite niveluri de putere termică, pentru a permite reglarea puterii în funcţie de necesitatea efectivă de confort termic.

Modulatie ridicată
Power Green oferă o gamă largă de modulaţie atunci când este instalată în cascadă, reuşind să răspundă la necesitatea energetică reală şi asigurând în acelaşi timp o reducere semnificativă a
consumului energetic.
Beretta realizează o astfel de tehnologie prin intermediul unui sistem de preamestec complet, pneumatic şi, prin urmare, sigur şi fiabil.
Electronica acţionează, de fapt, doar asupra turaţiei ventilalorului (debitul de aer la intrare), fără a interveni asupra cantităţii de gaz care este aspirată automat.


Schimbător în condensatie
Schimbătorul inovativ în condensaţie şi procesul de fabricaţie i-au permis producătorului Beretta să depună cererea de Brevet European.
Schimbătorul este un tub continuu de aluminiu fără suduri. Conductibilitatea termică ridicată a aluminiului asigura o distribuţie uniformă a temperaturii, astfel încât să nu se creeze puncte de
supraîncălzire, garantând o durată de viaţă mai mare a schimbătorului.
De asemenea, aluminiul este foarte rezistent la coroziune. Arhitectura de tip tub unic (circuit in serie) permite obţinerea unei secţiuni mari pentru trecerea apei prin schimbător, cu avantajul de a avea pierderi de sarcină mici şi de a preveni depunerea calcarului sau a impurităţilor.

Schimbătorul în condensaţie din aluminiu permite recuperarea unei părţi considerabile din căldura gazelor de ardere, reducând pierderile la coş, şi totodată recuperarea unei părţi considerabile din căldura latentă de condensare a vaporilor de apă din gazele de ardere, atingând un nivel de
randament ****(conform Directivei Europene CEE 92/42).
Arzătorul cu pre-amestec optimizează amestecul de ardere, reducând emlsiile de NOx la valori care plasează centrala în Clasa 5, cea mai înaltă conform Directivei Europene EN 677.

Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook