Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn din tabla otel, HeizTech Basic, 27 kW

Preţ:
2.729,99 Lei (2.294,11 Lei + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Regulator tiraj lant setabil 30-90c HONEYWELL FR124-3/4AM Regulator tiraj lant setabil 30-90c HONEYWELL FR124-3/4AM
81,99 Lei
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: CLT27
Model: 10720214
Stoc: În stoc
Producător: HeizTech
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 28 Ianuarie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Cazanele HeizTech Basic au fost concepute pentru sisteme de incalzire centrale cu apa calda. Sunt ideale pentru incalzirea caselor de locuit, atelierelor, serelor, a diferitelor cladiri de uz gospodaresc, in sistem deschis sau inchis cu circulare gravitationala sau fortata (cu pompa de circulatie).

Corpul cazanului este o constructie sudata din tabla de otel, sablata si vopsita cu vopsea termorezistenta. Camera de ardere este inconjurata de mantaua de apa. Deci in camera de ardere este montata mantaua de apa, care are rolul de schimbator de caldura.

Toate cazanele sunt fabricate din tabla de otel:

 • partea exterioara a mantelei de apa din tabla cu grosimea de 3 mm,
 • partea interioara a mantelei de apa din tabla cu grosimea de 5 mm,
 • mantaua exterioara a cazanului din tabla cu grosimea de 1 mm

Cazanul este prevazut cu trei usi pentru ca utilizarea si intretinerea lui sa fie optima.

 • Prin usa superioara de curatire cu ajutorul ustensilelor de curatare se poate curata usor interiorul cazanului de funinginea si resturile de ardere depuse,
 • Prin usa camerei de ardere, se alimenteaza cazanul cu combustibil,
 • Usa cenusarului serveste pentru indepartarea cenusei si zgurii, si poate fi utilizata pentru reglarea cantitatii de aer necesar arderii cu ajutorul unei clapete si a unui regulator de tiraj cu lanț. Acest regulator de tiraj trebuie montat in mufa de ¾”, situat pe partea superioara a cazanului. Instalarea regulatorului de tiraj trebuie facuta de specialist!

Cazanele sunt prevazute cu gratare din fonta:

 • Gratarul vertical impiedica eventuala cadere a combustibilului din camera de ardere si este detasabil,
 • Gratarul orizontal este situat la linia mediana intre cele doua usi inferioare,

Gratarele sunt fabricate din fonta, fac fata solicitarilor extreme vreme indelungata dar la un grad avansat de uzura trebuie schimbate.

Corpul cazanului este dotat cu izolatie termica si un invelis din tabla vopsita, care se asambleaza cu suruburi de corpul cazanului.

Racordurile de apa de tur si retur sunt de 2”, iar racordul de golire al cazanuliui este de ½ ”.

Usa focarului se deschide/inchide prin ridicarea/coborarea manetei. In mod normal manerul atarna in jos si functioneaza usor si lin.

Confort prin instalații de calitate bazat pe încredere | Melinda Instal

Specificații tehnice

Volum de incalzire (m3) 600
Putere maximă (kW) 32
Tip combustibil lemn, brichete
Eficienţă (%) 73
Presiune maximă de lucru (bar) 2
Adâncime cameră de ardere (mm) 405
Înălţime (mm) 1140
Lăţime (mm) 471
Adâncime (mm) 531
Diametrul racordului la coş (mm) 132
Tiraj necesar la coş (mbar) 0.2
Racord circuit încălzire (inch) 2
Temperatură maximă apă (°C) 90
Dimensiuni uşă de alimentare (mmxmm) 310x310
Masă (kg) 209

V-ar putea interesa...