Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn si pe peleti Combo 35 kW LAFAT

Preţ:
13.999,00 Lei (11.763,87 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2020-03-09
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 5 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Cazanul pe lemn și pe peleți Combo 35 kW LAFAT are un design și construcție modernă, este fabricat din materiale certificate de înaltă calitate, sudat cu tehnologia de sudare de ultima ora și îndeplinește toate cerințele pentru racordarea la sistemul de încălzire centrală. 

Cazanul pe lemn și pe peleți Combo 35 kW LAFAT conține două focare separate pentru mantaua de apă comună a cazanului. Focarul din stânga este destinat peleților din lemn, se caracterizează printr-un sistem de gaze arse cu tubulatoare și o suprafață mare încălzită, care asigură un nivel ridicat de utilizare a cazanului, iar cantitatea mare de apă în cazan permite o funcționare mai lungă a arzătorului, reducând astfel numărul de aprindere a arzătorului și prelungind durata de viață a arzătorului.  

Curățarea cazanului pe lemn și pe peleți Combo 35 kW LAFAT este foarte simplă și este posibilă din partea din față și din spate. În funcție de sistemul de funcționare al cazanului, distingem trei variante ale utilizării al cazanului: 

 • cazan cu combustibil solid - cărbune și lemn 
 • cazan cu peleți din lemn 
 • cazan folosit cu combustibil solid și peleți de lemn - în același timp

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?