Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cazan pe lemn din otel HeizTech, 28 kW, grosimea tablei 5 mm

Preţ:
3.449,99 Lei (2.899,15 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: CT28HT
Model: 10720154
Stoc: La comandă
Producător: HeizTech
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 01 Decembrie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Cazanele pe lemne din oțel HeizTech, 28 kW, grosimea tablei 5 mm sunt o construcție sudată, destinat pentru prepararea agentului termic pentru instalații de încălzire centrală de temperatură medie. 
Cazanele pe lemne din oțel HeizTech sunt ideale pentru încălzirea caselor de locuit, atelierelor, serelor, a diferitelor clădiri de uz gospodăresc, în sistem deschis sau închis cu circulare gravitațională sau forțată (cu pompă de recirculare). 
 
Caracteristici: 

 • construcție cu două căi de fum 
 • grătar din fontă 
 • control aer primar prin regulator de tiraj 
 • regulator tiraj, termometru 
 • randament ridicat prin suprafață mare de schimb de căldură 
 • se livrează complet asamblat 

Pentru a preveni formarea condensului acid în cazan și a mări în acest fel durata de viață al cazanului, dar și pentru a obține o funcționare eficientă, trebuie respectată condiția de bază de a menține temperatura în returul cazanului peste 50 °C. În acest scop este obligatorie montarea ansamblului de ridicare a temperaturii pe retur, termoventil cu 3 căi sau pompă de recirculare. 

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 436
Putere maximă (kW) 28
Tip combustibil lemn
Randament maxim (%) 73
Presiune maximă de lucru (bar) 2
Temperatură maximă de lucru (°C) 90
Volum cameră de ardere (dm3) 122.9
Adâncime cameră de ardere (mm) 500
Înălțime (mm) 1230
Adâncime (mm) 655
Diametrul racordului la coș (mm) 150
Tiraj necesar la coș (mbar) 0.2
Temperatură minimă pe retur (°C) 55
Masă (kg) 200

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?
Etichete: cazan, combustibilsolid