Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Beretta, Ciao Green 25 CSI, 25 kW

Preţ:
2.699,00 Lei (2.268,07 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 10710105
Stoc: La comandă
Producător: BERETTA
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 01 Martie 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Centrala termică murală în condensație pentru încălzire și preparare a.c.m., instant, Beretta, Ciao Green 25 CSI, 25 kW este o centrală murală în condensație pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră în regim instantaneu, cu dimensiuni compacte și greutate mică, care poate fi instalată aproape oriunde în locuință dumneavoastră. 
 
Reduce costurile de exploatare cu până la 35% față de o centrală convențională, contribuind și la protecția mediului: arzătorul pre-mix și schimbătorul în condensație din aluminiu asigură un randament de **** conform Directivei Europene CEE 92/42 şi Clasa 5 de NOx (cea mai înaltă). 
 
Centrala termică murală în condensație Beretta Ciao Green 25 CSI este omologată Range Rated: puterea sa maximă poate fi adaptată cu ușurință la necesitățile reale ale instalației. 
 
Centrala poate fi transformată pe GPL cu ajutorul unui kit special și poate fi conectată la un termostat de ambient pentru o funcționare eficientă, păstrând totodată temperatura optimă în incintă. 
 
Centrala termică Beretta Ciao Green 25 CSI este prevăzută cu protecție anti-îngheț și cu funcția Survivor – dacă sonda NTC de pe circuitul A.C.M. se defectează, producția de A.C.M. va fi asigurată la o temperatură de 55 °C pe circuitul primar. 
 
O gamă largă de accesorii permite centralei Beretta Ciao Green 25 CSI să fie adaptată oricărui sistem sau instalație (inclusiv sistem de încălzire prin pardoseală). 
 
Panou de comandă ușor de utilizat 

Panoul de comandă Beretta Ciao Green 25 CSI este extrem de funcțional și ușor de utilizat. 
Pentru confortul dumneavoastră, setarea se realizează foarte simplu. Două butoane ergonomice controlează funcțiile principale ale centralei, în timp ce trei LED-uri semnalizează funcționarea corectă a centralei, tipul de anomalie în caz de defecțiune și prestația în mod A.C.M. Panoul de comandă este echipat și cu un manometru (pentru citirea presiunii pe circuitul de încălzire). 
Un display digital care combină simplitatea cu multifuncționalitatea, sporește confortul și liniștea instalatorului și a utilizatorului final. 
 
Range Rated 

Termenul Range Rated identifică un produs omologat la diferite niveluri de putere și prevăzut cu o funcție specială care permite adaptarea precisă a puterii maxime a centralei la nevoile termice ale instalației de încălzire centrală. Cu Ciao Green 25 CSI, Beretta vă oferă posibilitatea de a regla puterea centralei dumneavoastră în baza cererilor energetice reale ale clădirii, printr-o operațiune foarte simplă care are loc în timpul instalării. Va trebui doar să fie reglat numărul de rotații ale ventilatorului (r.p.m.) și scrisă noua putere pe eticheta de identificare de pe centrală. Datorită acestei caracteristici, funcționarea centralei este optimizată, evitându-se astfel orice irosire a gazului și reducându-se gradul de uzură a componentelor centralei. 
 
Funcția S.A.R.A. 

Beretta Ciao Green 25 CSI este dotată cu funcția S.A.R.A. (Control Automat al Temperaturii) patentată de Beretta, care poate fi activată prin poziționarea butonului de reglare a temperaturii de încălzire în sectorul “AUTO” (între 55 °C și 65 °C). Funcția S.A.R.A. ajunge la compromisul ideal dintre temperatura medie a radiatoarelor și rapiditatea în a atinge temperatura din ambient dorită, asigurând în același timp un consum redus de energie și bani. Atunci când există o cerere continuă de căldură, Beretta Ciao Green 25 CSI va crește automat temperatura de tur de două ori cu 5 °C la fiecare 20 minute, pentru a încălzi locuința mai rapid. Atunci când cererea de căldură este satisfăcută, Beretta Ciao Green 25 CSI se va opri automat până la următoarea cerere de căldură. În acest moment centrala va porni din nou la temperatura de tur setată în prealabil. 

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 405
Putere nominală maximă (50/30°C) (kW) 20.84
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 19.5
Tip combustibil gaz metan, GPL
Eficiență normată (50/30°C) (%) 104.2
Mod preparare ACM instant
Consum maxim gaz natural (m3/h) 2.64
Temperatură maximă încălzire (°C) 90
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Presiune minimă încălzire (bar) 0.45
Temperatură maximă ACM (°C) 60
Temperatură minimă ACM (°C) 37
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 14.3
Presiune maximă ACM (bar) 6
Înălțime (mm) 715
Adâncime (mm) 240
Racord circuit încălzire (inch) 3/4
Racord gaz (inch) 3/4
Racord apă rece/ACM (inch) 1/2
Volum vas expansiune (l) 8
Diametru racord evacuare (mm) 60/100
Alimentare electrică (V) 230
Putere maximă consumată (W) 110
Grad de protecție IPX5D
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Presiune nominală gaz natural (mbar) 20
Putere nominală minimă (50/30°C) (kW) 5.36
Putere nominală minimă (80/60°C) (kW) 4.91
Masă (kg) 27

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?