Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Beretta, Ciao Green 25 CSI, 25 kW

Preţ:
2.599,99 Lei (2.184,87 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 10710105
Stoc: La comandă
Producător: BERETTA
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 27 Decembrie 2019
Rating mediu: Fără rating

Descriere

JUNIOR GREEN 25 CSI este o centrală murală în condensaţie pentru încălzire şi preparare apă caldă menjeră în regim instantaneu, cu dimensiuni compacte şi greutate mică, care poate fi instalată aproape oriunde în locuinţa Dvs.

Reduce costurile de exploatare cu până la 35% faţă de o centrală convenţională, contribuind şi la protecţia mediului: arzătorul pre-mix şi schimbătorul în condensaţie din aluminiu asigură un randament de **** conform Directivei Europene CEE 92/42 şi Clasa 5 de NOx (cea mai înaltă).

JUNIOR GREEN este omologată Range Rated: puterea sa maximă poate fi adaptată cu uşurinţă la necesităţile reale ale instalaţiei.

Centrala poate fi transformată pe GPL cu ajutorul unui kit special şi poate fi conectată la un termostat de ambient pentru o funcţionare eficientă, păstrând totodată temperatura optimă în incintă.

JUNIOR GREEN este prevăzută cu protecţie anti-îngheţ şi cu funcţia Survivor – dacă sonda NTC de pe circuitul ACM se defectează, producţia de ACM va fi asigurată la o temperatură de 55°C pe circuitul primar.

O gamă largă de accesorii permite centralei JUNIOR GREEN să fie adaptată oricărui sistem sau instalaţie (inclusiv sistem de încălzire prin pardoseală).


Panou de comandă uşor de utilizat
Panoul de comandă JUNIOR GREEN este extrem de funcţional şi uşor de utilizat.
Pentru confortul Dvs, setarea se realizează foarte simplu. Două butoane ergonomice controlează funcţiile principale ale centralei, în timp ce trei LED-uri semnalizează funcţionarea corectă a centralei, tipul de anomalie în caz de defecţiune şi prestaţia în mod ACM. Panoul de comandă este echipat şi cu un manometru (pentru citirea presiunii pe circuitul de încălzire).
Un display digital care combină simplitatea cu multifuncţionalitatea, sporeşte confortul şi liniştea instalatorului şi a utilizatorului final.

Range rated
Termenul range rated identifică un produs omologat la diferite niveluri de putere şi prevăzut cu o funcţie specială care
permite adaptarea precisă a puterii maxime a centralei la nevoile termice ale instalaţiei de încălzire centrală. Cu JUNIOR GREEN, Beretta vă oferă posibilitatea de a regla puterea centralei Dvs. în baza cererilor energetice reale ale clădirii, printr-o operaţiune foarte simplă care are loc în timpul instalării. Va trebui doar să fie reglat numărul de rotaţii ale ventilatorului (r.p.m.) şi scrisă noua putere pe eticheta de identificare de pe centrală. Datorită acestei caracteristici, funcţionarea centralei este optimizată, evitându-se astfel orice irosire a gazului şi reducânduse gradul de uzură a componentelor centralei.Funcţia S.A.R.A.
JUNIOR GREEN este dotată cu funcţia S.A.R.A. (Control Automat al Temperaturii) patentată de Beretta, care poate fi activată prin poziţionarea butonului de reglare a temperaturii de încălzire în sectorul “AUTO” (între 55°C şi 65°C). Funcţia S.A.R.A. ajunge la compromisul ideal dintre temperatura medie a radiatoarelor şi rapiditatea în a atinge temperatura din ambient dorită,
asigurând în acelaşi timp un consum redus de energie şi bani.
Atunci când există o cerere continuă de căldură, JUNIOR GREEN va creşte automat temperatura de tur de două ori cu 5°C la fiecare 20 minute, pentru a încălzi locuinţa mai rapid.
Atunci când cererea de căldură este satisfăcută, JUNIOR GREEN se va opri automat până la următoarea cerere de căldură. În acest moment centrala va porni din nou la temperatura de tur setată în prealabil.

Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate

Specificații tehnice

Putere nominală maximă (50/30°C) (kW) 20.84
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 19.5
Tip combustibil gaz metan, GPL
Eficienţă normată (50/30°C) (%) 104.2
Mod preparare ACM instant
Consum maxim gaz natural (m3/h) 2.64
Temperatură maximă încălzire (°C) 90
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Presiune minimă încălzire (bar) 0.45
Temperatură maximă ACM (°C) 60
Temperatură minimă ACM (°C) 37
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 14.3
Presiune maximă ACM (bar) 6
Înălţime (mm) 715
Lăţime (mm) 405
Adâncime (mm) 240
Racord circuit încălzire (inch) 3/4
Racord gaz (inch) 3/4
Racord apă rece/ACM (inch) 1/2
Volum vas expansiune (l) 8
Diametru racord evacuare (mm) 60/100
Alimentare electrică (V) 230
Putere maximă consumată (W) 110
Grad de protecţie IPX5D
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Presiune nominală gaz natural (mbar) 20
Putere nominală minimă (50/30°C) (kW) 5.36
Putere nominală minimă (80/60°C) (kW) 4.91
Masă (kg) 27

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil