Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Beretta, Exclusive Green 35 CSI, 35 kW

Preţ:
4.809,99 Lei (4.042,01 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-04-04
Perioada de garantie:24 luni
Producător: BERETTA
Model: 10710109
Rating mediu: Fără rating

Descriere

EXCLUSIVE GREEN 35 CSI este o centrală murală în condensaţie pentru încălzire şi preparare apă caldă menjeră în regim instantaneu.

Tehnologia
Schimbătorul în condensaţie reprezintă punctul forte din punct de vedere tehnologic al gamei Exclusive GREEN.
Schimbătorul este realizat dintr-un tub continuu de aluminiu, fără suduri obţinut printr-un proces de producţie inovator.
Conductivitatea ridicată a aluminiului, de 14 ori mai ridicată decat cea a oţelului, garantează o uniformitate majoră în distribuţia temperaturii, prezentând avantajul de a nu crea puncte de supraîncălzire şi, în consecinţă, o durată mai mare de funcţionare a schimbătorului.
Mai mult, aluminiul oferă o rezistenţă ridicată împotriva coroziunii.
Arhitectura tubului continuu (circuit în serie) permite obţinerea unor secţiuni mari pentru trecerea apei prin schimbător cu avantajul de a avea pierderi scăzute de sarcină şi de a preveni depunerea calcarului şi a impurităţilor pe suprafaţa de schimb termic.

Ecologie şi economie de energie
Exclusive GREEN oferă simultan un randament energetic ridicat, consumuri scăzute de gaz şi emisii
poluante reduse. Arzătorul premix optimizează amestecul de ardere reducând emisiile de noxe la valori care plasează Exclusive GREEN în clasa cea mai inaltă, Clasa 5, conform Directivei Europene EN 677; valorile măsurate de NOx situânduse sub limitele prevăzute de 70 mg/kWh care sunt specifi ce Clasei 5.
Randamentele ridicate sunt sinonime cu consumul redus de combustibil.
Noul schimbător în condensaţie, inovator, din aluminiu, permite gamei Exclusive GREEN să recupereze o bună parte din căldura gazelor de ardere, reducând pierderile la coş. Totodată se recuperează şi o bună parte din căldura latentă rezultată din condensarea vaporilor de apă prezenţi în gazele de ardere, ajungând la o valoare de randament energetic **** conform Directivei Europene CEE 92/42 (randament până la 25-30% în plus faţă de o centrală termică „tradiţională”).

Simplitatea confortului
Panoul electronic este creierul centralei. Simplu şi intuitiv, permite, prin gesturi uşoare, reglarea parametrilor centralei şi activarea numeroaselor funcţii.
Un display amplu, pe bază de cristale lichide, vizualizează toate informaţiile importante.
Rotind selectorul se afişează in mod uşor şi intuitiv temperatura apei de încălzire şi a apei calde de uz
menajer.
Simpla apăsare a unei taste permite alegerea confortului dorit.
Şi atunci când centrala o cere, prin apăsarea unei taste se activează funcţia de Reumplere automată
a instalaţiei.
Panoul integrează funcţia de Termoreglare, care împreună cu sonda externă (dotare de serie) permite reglarea automată a temperaturii agentului termic în funcţie de temperatura exterioară.


Sistem de termoreglare
Exclusive GREEN este dotată, din fabricaţie, cu sistemul de termoreglare climatică.
Controlul termoreglării este integrat în panoul electronic, făcând astfel suficientă racordarea sondei externe (dotare de serie) pentru activarea funcţiei de reglare climatică.
Sistemul de termoreglare adaptează funcţionarea centralei pentru a obţine confortul optim de încălzire cu o economie maximă în funcţie de variaţile climatice externe.
Termoreglarea dispune de multiple curbe climatice care sunt deja reglate, având posibilitatea de a o
alege pe cea mai potrivită.
Odată efectuată alegerea curbei climatice, instalatorul o poate selecta direct de pe panoul de control.
Mai mult, sistemul de termoreglare oferă utilizatorului posibilitatea de a regla ulterior confortul în funcţie de curba climatică aleasă: prin simpla rotire a selectorului temperaturii de încălzire de pe panou, se poate modifica nivelul de confort al încălzirii în funcţie de exigenţele personale într-un interval de la +5 la -5 (10 trepte) faţă de poziţia de bază.

Sistemul S.A.R.A. Booster
Exclusive GREEN integrează sistemul SARA Booster (Sistem de autoreglare a temperaturii ambientale) care permite atingerea rapidă a temperaturii dorite.
Sistemul S.A.R.A. Booster este activ în poziţie IARNĂ CONFORT.
În cazul în care mediul ambiental se află în cerere de căldură, temperatura de tur creşte automat la fiecare 10 minute cu 5°C, pentru a reduce astfel timpul de răspuns.

Reîncărcare uşoară a instalaţiei
Prima centrală termică cu un nou sistem de reîncărcare automat.
Datorită unui dublu control al presiunii, întrerupe automat umplerea dacă sesizează pierderi la nivelul instalaţiei, cu scopul de a nu agrava pierderile.
Vă anunţă când este necesar să reîncărcaţi instalaţia, înainte ca presiunea să scadă sub nivelul de blocare.
Reîncărcarea instalaţiei nu a fost niciodată mai simplă. Se activează prin simpla apăsare a unei taste.
| Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil