Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Bosch Condens, WBC28-1DCE, 2500 W, 24 kW

Preţ:
3.469,99 Lei
2.949,99 Lei (2.478,98 Lei + TVA)
Reducere: 15%
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Kit evacuare gaze arse condens orizontal 60/100 (+adaptor) AZB916 BOSCH Kit evacuare gaze arse condens orizontal 60/100 (+adaptor) AZB916 BOSCH
219,99 Lei
Perioada de garantie: 36 luni
Cod articol producător: 7736900766
Model: 10710218
Stoc: În stoc
Producător: BOSCH
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 27 Noiembrie 2019
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la firma agreată de furnizor, menționată în certificatul de garanție, care va face lucrările pe baza contractului cu respectivul furnizor, conform specificațiilor din certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 3 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Avantaje:

 • Randament ridicat
 • Raport mare de modulare 1:8
 • Automatizare integrata dependenta de conditiile meteo
 • Putere ce poate fi reglata in permanenta
 • Confort de 3 *** privind prepararea apei calde menajere
 • Mod de functionare cu performanta ridicata privind prepararea apei calde menajere
 • Utilizare simpla datorita interfetei LCD
 • Afisaj LCD iluminat
 • Dimensiuni mici pentru reducerea spatiului de montare
 • Posibilitate de montare rapida si simpla
 • Intretinere usoara

Constructie pentru economie de spatiu

Este mai usor decat va inchipuiti sa gasiti in locuinta un loc adecvat pentru echipamentul Condens 2500 W. Datorita designului sau modern, de dimensiuni mici, aceasta centrala termica murala nu doar arata foarte bine, ci ocupa si foarte putin spatiu. Centrala termica este echipata standard cu racorduri verticale pentru montarea estetica pe perete.

Utilizare simpla

Interfata LCD a centralei termice Condens 2500 W are o constructie clara si o structura logica. Utilizarea acesteia este simpla cu ajutorul catorva cuvinte cheie si simboluri logice – chiar si in intuneric, deoarece afisajul dispune de iluminat de fundal.

Apa calda menajera cu un confort de 3***

Datorita functiei de „apa calda la comanda” a centralei termice Condens 2500 W, apa calda este disponibila in orice moment.

Reglare perfecta

Centrala termica Condens 2500 W este prevazuta cu o automatizare integrata dependenta de conditiile meteo, aceasta modalitate de reglare fiind recomandata atat in cazul incalzirii prin pardoseala, cat si prin radiatoare. Automatizarea dependenta de conditiile meteo optimizeaza performantele centralei termice in functie de necesarul de caldura al cladirii. Utilizarea acesteia este simpla si intuitiva. Echipamentul are o unitate electronica de reglare nou dezvoltata, care ofera posibilitatea de a utiliza toate unitatile actuale de reglare si module de comanda si control Bosch.

Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate

Specificații tehnice

Nivel de zgomot (dB(A)) 49
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 24
Tip combustibil gaz metan
Randament maxim (%) 99
Eficienţă normată (50/30°C) (%) 102
Mod preparare ACM instant
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 14
Înălţime (mm) 815
Lăţime (mm) 400
Adâncime (mm) 300
Volum vas expansiune (l) 8
Alimentare electrică (V) 230
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Masă (kg) 36

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil