Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Bosch Condens, ZWB24-1RE, 2000 W, 24 kW, cu tubulatura

Preţ:
2.939,99 Lei (2.470,58 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-02-28
Perioada de garantie:36 luni
Producător: BOSCH
Cod articol producător: ZWB24-1RE
Model: 10710216
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Bosch Condens 2000 W (ZWB 24-1AR) este o centrala termica murala cu condensare destinata incalzirii locuintei si prepararii de apa calda menajera in regim instantaneu.

Bosch Condens 2000 W realizeaza reglarea capacitatii de incalzire pe o plaja continua, fara trepte, in functie de cererea momentana de caldura si apa calda. Astfel, aparatul produce exact atata caldura cat este nevoie, ceea ce conduce la economie de gaz metan si la prelungirea duratei de viata a centralei. Un sistem inteligent de gestionare a aprinderii (automat de aprindere) determina functionarea normala a aparatului chiar si atunci cand se inregistreaza fluctuatii ale presiunii gazului.

Bosch Condens 2000 W este dotata cu numeroase dispozitive cu rol de protectie in functionare, astfel incat utilizatorii sa poata exploata centrala in deplina siguranta si in conditii de maxima economie. Panoul de comanda Cotronic III (cu detectare lipsa flacara si valve cu solenoid), senzorul de incalzire pe tur, termostatul de siguranta pe tur, senzorul de gaze arse, senzorul de nivel condensat in recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzorul ventilator pentru reglarea turatiei, termostatul de siguranta gaze arse, sifon condens, supapa de siguranta incalzire sau senzorul electronic de protectie la inghet - iata principalele elemente de siguranta care contribuie la buna functionare a centralei.

In plus, aparatul dispune de posibilitatea de a impiedica folosirea neautorizata a centralei de catre copii nesupravegheati. Aceasta functie de siguranta poate fi activata prin simpla apasare, timp de 5 secunde, a doua taste, ceea ce determina blocarea panoului de comanda. Cata vreme functia de blocare e activata, nu se pot face modificari - accidentale, nedorite - ale reglajelor existente la panoul de comanda.

Centrala Bosch Condens 2000 W poate fi integrata - prin intermediul unui kit solar - intr-o instalatie de panouri solare. Astfel, se pot obtine economii suplimentare de combustibil gazos prin folosirea energiei solare pentru incalzirea apei de uz casnic.

Centrala beneficiaza de un schimbator de caldura principal bitermic, din inox, precum si de un schimbator de caldura suplimentar (recuperator condensat), atat pentru circuitul de incalzire, cat si pentru cel de apa calda menajera. Astfel, clasa de eficienta la incalzire este de 4 stele, iar clasa de confort de apa calda este de 2 stele cf. EN 13203, ceea ce inseamna ca centrala poate asigura un debit constant de apa calda la temperatura solicitata de utilizator.

Astfel, datorita optimizarii procesului intern de transfer termic, Centrala Bosch Condens poate atinge o eficienta de 103 %. | Melinda-Impex Instal | 25 de ani | Confort prin instalații de calitate |

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil