Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Jaguar, Protherm, 28 kW, cu tubulatura

Preţ:
3.139,99 Lei
2.699,00 Lei (2.268,07 Lei + TVA)
Reducere: 14%
Perioada de garantie: 36 luni
Cod articol producător: L0010019372
Model: 10710188
Stoc: În stoc
Producător: PROTHERM
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 22 Octombrie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • livrare-gratuita
  Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • punere-in-functiune
  P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la Call Center Melinda Instal, unde se înregistrează cererea dumneavoastră, iar munca este realizată de tehnicianul sau partenerul nostru de service. Pentru mai multe informații:

 • 25-ani-de-experienta
  25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • drept-de-retur-14-zile
  Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • kit-evacuare
  Kit evacuare

  Kitul de evacuare inclus în preț.

 • 3-ani-de-garantie
  3 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Modul de incalzire (CH) porneste in modul de iarna, cand exista o cerinta de incalzire primita de la termostatul de camera sau de la senzorii interni ai centralei. Pompa si ventilatorul sunt alimentate. Dupa verificarea presostatului este initializata procedura de aprindere a arzatorului. La prima pornire, verificarea presostatului este facuta pentru cele doua conditii: acesta trebuie sa fie inchis dupa pornirea ventilatorului iar cand ventilatorul este oprit presostatul trebuie sa fie deschis.

Vana de gaz este angrenata de catre curentul de rampa sau de un curentul constant de aprindere selectat conform “PP11 – selectarea capacitatii de aprindere”, dupa detectarea flacarii si pornirea
modularii.

Dupa detectarea flacarii, puterea scade la minim timp de un minut iar apoi creste pana la puterea maxima 17 in functie de modul ECO sau COMFORT. In Modul COMFORT, daca temperatura de iesire din circuitul de incalzire ajunge la temperatura setata incepe modularea. In ambele moduri (ECO si COMFORT) daca temperatura de iesire ajunge la temperatura de intrerupere sau cererea de incalzire de la termostatul de camera sau senzorii interni este satisfacuta; arzatorul se opreste si intra in modul post ardere. Dupa incetarea cerintei de caldura ventilatorul mai functioneaza o perioada (timp de postfunctionare), iar pompa functioneaza pana la terminarea timpului de postcirculare.

Modul de preparare apa calda menajera

Functia de preparare apa calda menajera este prioritara functiei de incalzire. Functia de preparare apa calda menajera este activata in momentul in care este detectat un debit de apa care trece prin centrala, atat in modul de iarna cat si in cel de vara. Daca debitul detectat este de cel putin 2,5 l/min in timpul de masura de 1,5 sec, centrala porneste in modul de preparare apa calda menajera. La initierea modului de prepararea apa calda menajera ventilatorul este alimentat. Pompa este alimentata. Dupa verificarea presostatului, este initializata aprinderea arzatorului. Dupa ce este detectata flacara, are loc modularea pana la realizarea temperaturii dorite pentru apa calda menajera.

In timpul functionarii in modul de preparare apa calda menajera, temperatura de iesire din circuitul primar este monitorizata in permanenta, daca aceasta temperatura ajunge la 95°C arzatorul se opreste si intra in modul de protectie la temperatura ridicata pana cand temperatura scade sub 95°C.

Cererea de apa calda menajera este intrerupta cand debitul scade sub 2l/min. Pompa si ventilatorul functioneaza pana depasesc timpii de postfunctionare prestabiliti. Scopul este ca temperatura apei la consumator sa fie egala cu cea setata. Daca temperatura masurata de NTC-ul aferent iesirii apei calde depaseste temperatura setata, arzatorul este oprit. Cand scade sub aceasta valoare, arzatorul reporneste. Incalzirea apei este realizata de : “temperatura apei = (temperatura de intrare in circuitul primar+temperatura de iesire in circuitul primar)/2” cand apar erori ale senzorilor de temperatura. Cand debitul de apa este sesizat, simbolul clipeste si temperatura citita de NTC este afisata pe ecran. Simbolul flacarii indica nivelul de modulare a gazului. In modul de iarna simbolul radiatorului este afisat pe ecran la fel si temperatura setata pe incalzire. In modul de vara informatiile despre modul incalzire nu sunt afisate.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 430
Putere nominală maximă (80/60°C) (kW) 27
Tip combustibil gaz metan, GPL
Eficiență normată (50/30°C) (%) 103
Mod preparare ACM instant
Consum maxim gaz natural (m3/h) 2.93
Temperatură maximă încălzire (°C) 80
Presiune maximă încălzire (bar) 3
Presiune minimă încălzire (bar) 0.3
Temperatură maximă ACM (°C) 64
Temperatură minimă ACM (°C) 35
Debit ACM la Dt=30K (l/min) 10
Presiune maximă ACM (bar) 8
Înălțime (mm) 720
Adâncime (mm) 330
Racord circuit încălzire (inch) 3/4
Racord gaz (inch) 1/2"
Racord apă rece/ACM (inch) 3/4"
Volum vas expansiune (l) 7
Diametru racord evacuare (mm) 60/100
Alimentare electrică (V) 220
Grad de protecție IPX4D
Mod evacuare gaze de ardere forţat
Putere nominală minimă (80/60°C) (kW) 12.5
Masă (kg) 38

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?