Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Vitrix TT ErP, Immergas, 24 kW, cu tubulatura

Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare acm, instant, Vitrix TT ErP, Immergas, 24 kW, cu tubulatura Click pentru mărire
Preţ:
2.974,99 RON
2.699,00 RON (2.268,07 RON + TVA)
Cod articol producător: 3.025639
Model: 10710195
Producător: Immergas
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2017-06-13

Descriere

Gama VICTRIX TT ErP, destinata noilor instalatii dar mai ales inlocuirii aparatelor existente, a fost proiectata pentru a raspunde noilor Directive Europene privind utilizarea energiei, orientate catre tehnologia condensarii ca parghie principala pentru incadrarea in clase de inalta eficienta in privinta incalzirii si a prepararii apei calde de consum in aplicatii rezidentiale.

VICTRIX TT ErP, fabricata pe liniile automatizate de la sediul central Immergas din Brescello, incorporeaza un nou modul de condensare care asigura o putere ridicata si o sarcina hidraulica mare in circuitul de incalzire, risc scazut de colmatare datorat impuritatilor din instalatie si o rezistenta crescuta la coroziune datorita aliajului special folosit.

Directiva ErP (2009/125/CE) – ErP semnificand Energy related Products (Produse cu impact Energetic) – stabileste ghiduri foarte precise pentru proiectarea si fabricarea unor produse eco-compatibile si defineste cerintele minime obligatorii pentru eficienta si performanta in protejarea mediului ale tuturor echipamentelor consumatoare de energie.

Directiva privind Etichetarea Energetica 2010/30/CE (ELD – Energy Labeling Directive) prevede ca fiecare produs care face obiectul Directivei ErP sa poarte o eticheta care sa evidentieze nu numai clasa de eficienta energetica, dar si alti factori de performanta, cum ar fi nivelul de zgomot si

consumul de energie. Consumurile sunt reduse atat datorita amplei modulari a puterii pana la nivelul minim de 15% cat si pompei de circulatie de clasa A: conditii ideale pentru perioadele inter-sezoniere sau cazurile de sarcini termice reduse. Alaturi de impactul minor asupra mediului, centrala se recomanda printr-o interfata cu utilizatorul evoluata si foarte accesibila, cu butoane de reglare, taste pentru selectare si display LCD pentru vizualizarea temperaturilor de lucru, a starii de functionare si a codurilor de defect.

PERFORMANTE HIDRAULICE RIDICATE

Modulul de condensare este proiectat pentru a oferi spatii largi de circulatie a apei, care permit un debit ridicat si o pierdere de sarcina scazuta, ideale pentru integrarea in instalatii vechi de incalzire. Aceasta implica si un risc redus de colmatare daca sunt prezente impuritati in apa din instalatie.

Materialului utilizat - aliaj special din aluminiu-siliciu-magneziu - si grosimile considerabile de material ofera o deosebita rezistenta la coroziune. Circuitul ascendent al apei prin modul este in contracurent cu cel al flacarii. Pinii tronconici din interiorul modulului maresc suprafata de schimb de caldura asigurand o putere utila ridicata. Este importanta mentinerea valorii pH-ului apei din instalatia de incalzire intre 6,5 si 8,5 cu o duritate de 15 oF.

DOMENIU LARG DE MODULARE

Placa electronica reduce costurile de functionare datorita performantei ridicate chiar si in cazul necesarului redus de energie, cum este cazul perioadelor inter-sezoniere. Domeniul amplu de modulare, de la 15% la 100% din putere, asigura o eficienta sezoniera deosebita.

CONTROL ELECTRONIC AL AMESTECULUI COMBUSTIBIL

Vana de gaz electronica permite controlul raportului aer/gaz prin intermediul unui electrod multifunctional pozitionat in interiorul camerei de ardere; placa electronica auto-adapteaza parametrii arderii in cazul variatiei densitatii aerului sau a combustibilului. Aceasta permite alimentarea VICTRIX TT ErP cu orice tip de gaz (metan sau GPL) intervenind doar asupra software-ului placii electronice (in momentul punerii in functiune). Ca urmare centrala este furnizata cu un cod unic de produs.

CONSUM ELECTRIC REDUS

Economia de energie electrica rezulta din dotarea centralei cu pompa de circulatie cu turatie variabila, cu consum redus, de clasa A, net superioara pompelor traditionale. Pompa poate fi setata sa functioneze in unul din urmatoarele moduri: Auto sau Fix (turatie constanta). Consumul electric al centralei in pozitie stand-by este mai mic de 6 W.

VAS DE EXPANSIUNE PENTRU INSTALATIE

Capacitatea vasului de expansiune este importanta in cazurile de montare a centralei in instalatii vechi cu continut mare de apa. Echiparea standard cu un vas avand capacitate de 10 litri, fara a fi necesara adaugarea altui vas exterior, reprezinta un avantaj important pentru VICTRIX 32 TT ErP.

BY-PASS REGLABIL – ECHIPARE STANDARD

PROIECTARE INTELIGENTA

Gama VICTRIX TT ErP este conceputa pentru a usura munca profesionistilor. Immergas a investit resurse importante pentru fabricarea anumitor componente, asigurand o robustete particulara si acordand mare atentie detaliilor si gradului de finisare. Sunt prezente solutii inovative precum:

  • evacuarea apei de la supapa de siguranta se face alaturi de evacuarea condensatului
  • masca frontala detasabila pentru acces direct la conexiunile electrice
  • capac estetic de acoperire a racordurilor hidraulice inferioare

ACCES DIRECT

LA CONEXIUNILE ELECTRICE

Compartimentul de conexiuni de la partea inferioara a centralei este accesibil fara a fi necesara deschiderea aparatului. Prin simpla detasare a capacului frontal devine vizibila zona in care pot fi conectate diverse dispozitive (ex. CARV2, sonda externa, CRONO7).

Imagini suplimentare
Comparații produse
Facebook