Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Colectoare solare cu rezervor presurizat

De ce continuați să sprijiniți compania de energie electrică? De ce plătiți lunar pentru o factură ridicată de electricitate sau factură de gaz? Energia solară funcționează GRATUIT. Acordați o șansă acum colectoarei solare cu rezervor presurizat, să lucreze această energie gratuită pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

colectoare_solare_cu_rezervor_presurizat

Sortare după:

Datorită tubului HEAT PIPE, colectoarele solare cu rezervor presurizat sunt foarte eficiente. Pot să se încălzească rapid chiar și în condiții meteo noros și să producă apă caldă în rezervorul de apă.

tub_solar_vidat

Deoarece funcționează sub presiune, nu este nevoie să o instalați la 4-5 metri deasupra punctului de utilizare. Pot fi instalate și pe sol, în funcție de condițiile zonei. Temperatura apei din rezervor poate fi mărită cu ajutorul unei rezistenței electrice dacă este nevoie (acest lucru necesită un controler inteligent și un senzor de temperatură). Dar colectoarele solare cu rezervor presurizat funcționează perfect și fără al utiliza această rezistență electrică.

instalatia_solara_cu_rezervor_presurizat