Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Contor apa rece 3/4'' tip 420 R80

Contor apa rece 3/4'' tip 420 R80 Click pentru mărire
Preţ:
184,25 RON (154,83 RON + TVA)
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să mai puneţi în coş!
Semiolandez contor apa 3/4'' GOBE Semiolandez contor apa 3/4'' GOBE
18,04 RON 13,99 RON
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2017-03-23
Descriere

Contor tip multijet cu mecanism umed.

AVANTAJE
Siguranţa în exploatare a contorului 420, insensibilitatea la particulele din apă şi funcţionarea fără zgomot satisfac atât utilizatorul cât şi furnizorul. Plăcuţa de identificare mărită permite afiaşarea tuturor caracteristicilor şi oferă posibilitatea personalizării contorului cu cod de bare sau logo.

PRECIZIE
Datorită unei bune echilibrări şi a fluxului apei din carcasa directionat chiar pe turbină, se realizează un debit de pornire foarte mic.
Transmisia directă ofera contorului 420 o sensibilitate mare chiar şi la debite mici.


CITIREA
Afişarea consumului se face pe 5 role cu cifre mari (5 mm) pe fundal alb, favorizând o bună lizibilitate la distanţe mai mari de un metru.

FIABILITATE
Contorul 420 oferă o protecţie mărită împotriva coroziunilor, loviturilor de berbec, presiunii şi a căldurii datorită folosirii unui aliaj de cupru de calitate şi a sticlei groase. Componentele interne sunt fabricate din polimeri de calitate şi sunt proiectate pentru a păstra precizia în timp. Finisajul interior al carcasei previne formarea depunerilor. Filtrarea dublă previne trecerea corpurilor străine şi elimină posibilitatea ca acestea să ajungă la mecanism.

PROTECŢIE ÎMPOTRIVA MANIPULĂRII
Prin constructia sa contorul 420 ofera o protecţie mare împotriva manipulării:
- mişcarea de rotaţie a turbinei este transmisă direct dispozitivului de demultiplicare şi indicare de unde rezultă şi insensibilitatea la câmpuri magnetice.
- folosirea unei carcase robuste din bronz combinat cu sticlă groasă de 8 mm nu permite blocarea mecanică a numărătorului.

Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook