Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Controler TECH EU-21 BUFFER

Preţ:
319,99 Lei (268,90 Lei + TVA)
Cod articol producător: EU-21 BUFFER
Model: 10780197
Stoc: În stoc
Producător: TECH
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 14 Mai 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Controlerul TECH EU-21 BUFFER este un dispozitiv multifuncțional echipat cu doi senzori de temperatură, destinat controlului pompei de recirculare al rezervorului de acumulare - puffer.  

Controlerul TECH EU-21 BUFFER activează pompă atunci când diferența de temperatură între cei doi senzori depășește valoarea setată (T1-T2 ≥ Δ), cu condiția că T2 ≥ este pragul minim al pompei active. 

Pompa este dezactivată când T2 ≤ T1 + 2 ° C sau când T1 < pragul minim de activare a pompei - 2 ° C sau când T2 atinge valoarea setată.  

  • T1 - CH temperatură a cazanului  
  • T2 - Temperatura rezervorului de apă caldă (tampon), puffer 

Controlerul TECH EU-21 BUFFER împiedică funcționarea inutilă a pompei, precum și răcirea neintenționată a rezervorului de apă, atunci când temperatura de alimentare scade. Acest lucru, la rândul său, ajută la economisirea energiei electrice și prelungește durata de viață a pompei. În consecință, controlerul TECH EU-21 BUFFER ne ajută ca sistemul de încălzire să devină un sistem mai fiabil și mai economic. 

TECH EU-21 BUFFER este dotat cu un program de prevenire stagnărilor al pompei în timpul opririlor mai îndelungate. Programul respectiv pornește pompa timp de 1 minut la fiecare 10 zile.  

În plus, controlerul TECH EU-21 BUFFER este echipat cu funcție antigel. Când temperatura senzorului de cazan CH sau a rezervorului de apă caldă scade sub 6 ° C pompa este activată permanent. Se oprește când temperatura circuitului atinge 7 ° C. 

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?