Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Controler pompa incalz si pompa incarc boiler TECH EU-27i

Controler pompa incalz si pompa incarc boiler TECH EU-27i Click pentru mărire
Preţ:
316,68 RON (266,12 RON + TVA)

Prețul produsului include taxa verde 1.24  lei/buc TVA inclus.
Perioada de garanție:               24 luni

Model: 10780069
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 RON
Data estimată pentru livrare: 31 Mai 2017
Producător: TECH
Descriere

Regulatorul ST-27 are scopul de a controla operarea pompei de circulare încălzire centrală, precum şi controlul adiţional al pompei ACM. Sarcina regulatorului este de a porni pompa de încălzire în cazul în care temperatura depăşeşte limita prestabilită şi de a opri pompa în cazul în care cazanul se opreşte. Pentru a doua pompă, utilizatorul poate să seteze pornirea/oprirea, precum şi temperaturile la care acesta va opera.
Regulatorul este echipat cu un sistem care previne oprirea pompelor, sistem anti-stop. În cazul în care pompa nu va opera pe o perioadă mai îndelungată de timp, aceasta este pornită o data la 7 zile pentru un minut. De asemenea timpul este salvat pe o memorie EEPROM, datorită căreia setările sunt salvate şi în cazul lipsei curentului electric.
Controlerul a fost de asemenea dotat şi cu o funcţie care împiedică îngheţul aşa numită funcţie anti-freeze. Odată ce temperatura înregistrată la pompele IC şi ACM scade sub valoarea de 7°C, pompa este pornită.
Aceasta va funcţiona până în momentul în care temperatura ajunge la 9°C. Utilizatorul poate să facă toate ajustările necesare cu ajutorul butonului rotativ.
Rotirea butonului permite marcarea funcţiei dorite precum şi schimbarea valorii acesteia, în timp ce apăsarea acestuia duce la intrarea în meniul aferent funcţiei selectate sau confirmarea selecţiei. Pentru a ieşi din orice meniu trebuie apăsat butonul EXIT.

Alimentare electrică (V) 230
Temperatură minimă setabilă (°C) 20
Temperatură maximă setabilă (°C) 75
Consum maxim (W) 4
Precizie (°C) 1
Sarcină maximă releu (A) 1
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook