Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Cot perete PPR PN20 20x1/2" SUPRATHERM

Preţ:
5,19 Lei (4,36 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 60 luni
Model: 10240045
Stoc: În stoc
Producător: SUPRATHERM
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 17 Mai 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Coturile de perete PPR 20 x 1/2" PN20, SUPRATHERM sunt potrivite pentru îmbinarea țevilor PPR, care sunt destinate pentru transportul tuturor materialelor care nu atacă materialul tubului. Sunt rezistente la efectele dezinfectanților pentru apa potabilă. Cu toate acestea, nu sunt rezistente pe termen lung la efectele ale mai multor produse petroliere concentrate. PH-ul mediului transportat poate fi între 2 și 12, adică apa poate fi atât acidă cât și alcalină.

Între multiplele avantaje ale utilizării coturilor de perete PPR 20 x 1/2" PN20, SUPRATHERM se enumeră flexibilitatea, rezistența mare la deteriorarea în timpul transportului și instalării. Nu există riscul ca țevile să fie atacate de microorganisme sau mucegai. Nu prezintă niciun risc de coroziune electrochimică. Datorită greutății sale specifice, este mai rapid, mai precis și mai sigur de a lucra cu ele și reduce costurile de transport și depozitare.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Dimensiune (mm x inch) 20 x 1/2"

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?