Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Dezumidificator Inventor Fresh, 10 L, rezervor apa 2 L

Preţ:
599,99 Lei (504,19 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: 10FRESH
Model: 11410294
Stoc: În stoc
Producător: INVENTOR
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 09 Iulie 2020
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Dezumidificatorul Inventor Fresh, 10 L, rezervor apă 2 L are design unic, este cel mai silențios și performant din categoria lui. Cu ajutorul dispozitivului aveți posibilitatea de a regla umiditatea camerei utilizând afișajul digital al dezumidificatorului. Puteți avea rezultate excelente datorită deshidratării excelente la uscarea hainelor cu modul de dezumidificare continuă. Funcționează în mod silențios pentru a elimina umiditatea în timpul nopții, cea ce rezultă dezumidificare excelentă, fără zgomot.

Garanție de 2 ani pentru toate tipurile de dezumidificatoare Inventor

Toate dezumidificatoarele Inventor sunt însoțite de o perioadă de garanție de 2 ani. Calitatea lor ridicată de producție le asigură performanțele impecabile și funcționarea pe termen lung, chiar și în cele mai exigente condiții.

Dezumidificare continuă

Beneficiați de dezumidificarea continuă atunci când sunt necesare rezultate imediate. Cu o dezumidificare continuă, dispozitivul acționează ca un catalizator în condiții de cerere ridicată, cum ar fi uscarea hainelor sau camerele inundate, eliminând rapid și eficient umiditatea.

Tăcut

Bucurați-vă liniștit de o atmosferă igienică fără umiditate. Activați modul Silent în timpul nopții sau la orele care necesită o liniște absolută și asigurați nivelul ideal de umiditate din camera dumneavoastră, fără probleme.

Drenaj continuu

Datorită opțiunii de scurgere permanentă în canalizare puteți să uitați golirea continuă a rezervorului de apă. Puneți tubul de evacuare în partea din spate a dispozitivului și conectați-l la sifon. Apa colectată în timpul funcționării dezumidificatorului va curge direct în orice tip de canalizare selectată.

Protecție de revărsare

Bucurați-vă de funcționarea în siguranță a dezumidificatorului dumneavoastră datorită echipamentului special pentru protecția împotriva revărsării. Când rezervorul de apă este plin, dezumidificatorul se oprește automat și indicatorul complet se aprinde informându-vă că rezervorul de apă trebuie golit, prevenind scurgeri.

Role pentru mobilitate ușoară

Mutați dezumidificatorul oriunde și de câte ori este nevoie. Roatele integrate, permit mobilitatea completă și unitatea poate fi ușor deplasată și poziționată acolo unde este necesar, pentru rezultate optime.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Agent refrigerent R290
Capacitate de dezumidificare (l/24h) 107
Capacitate rezervor (l) 2
Lățime (mm) 320
Nivel de zgomot (dB(A)) 39
Debit aer maxim (m3/h) 107
Temperatură minimă de lucru (°C) 5
Temperatură maximă de lucru (°C) 35
Înălțime (mm) 420
Adâncime (mm) 215
Consum maxim (W) 190
Masă (kg) 11.2

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?