Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Hidrofor electronic GRUNDFOS MQ 3-45, 1000 W, 4600 l/h

Hidrofor electronic GRUNDFOS MQ 3-45, 1000 W, 4600 l/h Click pentru mărire
Preţ:
1.794,91 RON (1.508,33 RON + TVA)
Perioada de garanție:               24 luni
Model: 11520020
Producător: GRUNDFOS
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2017-03-28
Descriere

Sistem complet
MQ este o unitate completa monobloc, formata din pompa, motor, rezervor cu diafragma, senzor de presiune si debit, dispozitiv de control si clapet de sens.
Dispozitivul de control asigura pornirea automata a pompei atunci cand se consuma apa si oprirea acesteia la incetarea consumului. De asemenea, dispozitivul de control protejeaza pompa in cazul defectiunilor.

Instalare
Datorita constructiei sale compacte, pompa nu ocupa mult spatiu si este usor de instalat. Nu este nevoie de spatiu in jurul pompei.

Operare simpla
Pompa are un panou de control usor de utilizat cu buton OPRIRE/ PORNIRE si indicatoare luminoase pentru a semnaliza starea de functionare a pompei.

Pompa cu auto-amorsare
Fiind o pompa cu auto-amorsare, MQ poate pompa apa de la un nivel inferior pompei. Cu conditia de a fi umpluta cu apa, pompa poate ridica apa de la o adancime de 8 m in mai putin de 5 minute.
Aceasta usureaza instalarea si pornirea pompei si asigura o livrare mai eficienta a apei in instalatii atunci cand exista riscul functionarii fara lichid si de scurgeri in furtunul sau in conductele de aspiratie.

Functii de protectie incorporate
Daca este expusa functionarii fara lichid sau temperaturii excesive, de exemplu in cazul blocarii sau suprasarcinii, pompa se va opri automat, prevenind astfel arderea motorului.

Resetarea automata
Pompa are o functie de resetare automata. In cazul functionarii fara lichid sau al unei alarme similare, pompa se va opri. Se va incerca o repornire la interval de 30 de minute timp de 24 de ore. Functia de resetare trebuie dezactivata.

Nivel scazut de zgomot
Datorita constructiei sale hidraulice si racirii interne, pompa este silentioasa, aspect ce o face potrivita pentru utilizare atat in interior cat si la exterior.

Rezervor de presiune
Rezervorul de presiune incorporat reduce numarul de porniri si de opriri in cazul unor scurgeri in sistemul de conducte, ceea ce duce la un grad scazut de uzura al pompei.

Intretinere
Pompa nu necesita servicii de intretinere.

Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook