Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Accesorii cazane pe combustibil solid

În categoria noastră de accesorii pentru cazane pe combustibil solid, puteți găsi o gamă mare de accesorii pentru toate modelele de cazane și șeminee cu combustibil solid comercializate în magazinul nostru online.

Puteți alege din accesorii pentru instalarea cazanelor, pentru evacuare gazelor arse, accesorii pentru siguranța cazanului, pentru curățarea cazanelor și pentru stocarea combustibilului.
După tipul combustibilului solid adică lemn sau peleți aveți variante pentru dispozitivul destinat reglării al arderii în camera de ardere al cazanelor. În cazul cazanelor pe peleți regăsiți arzătoare pe peleți cu diferite puteri nominale. Dacă aveți lemnele ca combustibil, pentru reglarea arderii puteți alege regulatorul de tiraj manual sau kit-ul cu controler combinat pentru pompe și ventilator.
Din rândul accesoriilor, pentru siguranța dumneavoastră puteți comanda detector de monoxid de carbon, cu ajutorul căruia puteți evita pericolul care reprezintă gazele provenite din arderea incompletă a materialelor combustibile.