Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Schimbatoare de siguranta

Schimbătoarele de siguranță tip anti-fierbere, sunt concepute pentru a proteja cazanul și sistemul de încălzire (conductele, radiatoarele și încălzirea în pardoseală) de defecțiunile cauzate de supraîncălzire (fierbere). Supraîncălzirea este posibilă în caz de avarie, supraîncălzire, defecțiune a pompei de recirculare instalată în sistemul de încălzire, eroare umană sau blocarea sistemului.

Sortare după:

O caracteristică specială a arderii lemnului este că intensitatea a producției de căldură este mai puțin controlabilă decât de exemplu în cazul arderii a peleților. Cantitate de combustibil în camera de ardere sau conținutul său de energie este mai mare decât cererea de căldură instantaneu a clădirii, deci trebuie să protejăm întotdeauna cazanele de supraîncălzire. Una dintre cele mai simple soluții este încorporarea unui sistem extern de schimb de căldură pentru siguranță.