Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Calorifere din otel

Între caloriferele din tablă de oțel veți găsi mărci de încredere precum Purmo, Dunaferr, Eurad și Eurad-S. Gama noastră include variante cu posibilitate de racordare stângă, dreaptă, cu ventil compact, racordare inferioară. Caloriferele noastre din tablă de oțel sunt disponibile în versiuni cu un rând, cu două rânduri și cu trei rânduri.

Sortare după:

Când alegeți caloriferele din oțel, pe lângă lățimea și lungimea lor mai este important să selectați și grosimea radiatoarelor - un singur rând, două rânduri sau trei rânduri, deoarece aceasta determină puterea lor, adică rata de disipare a căldurii. Caloriferele din oțel cu cantități mai mari de apă se încălzesc mai bine și se poate spune că se răcesc mai lent tot din această cauză. Caloriferele din oțel sunt de obicei tratate la suprafață cu acoperire electrostatică sau galvanizare (placaj cu crom). Caloriferele din oțel sunt potrivite pentru toate tipurile de camere. În medii (piscine, saune, bucătării etc.) unde de exemplu umiditatea este mai mare se recomandăm oțel inoxidabil sau alte tipuri de calorifere tratate la suprafață, în loc de oțel clasic.