Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Incalzitor instantaneu de apa Fonte 11AP 18.5 kW BERETTA

Preţ:
689,99 Lei (579,82 Lei + TVA)
Acest produs nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2019-03-29
Perioada de garantie:24 luni
Producător: BERETTA
Model: 10710125
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Încălzitor instantenu de apă caldă menajeră cu cameră de ardere deschisă şi aprindere piezo-electrică.

Datorită dimensiunilor extrem de reduse, Fonte poate fi instalat chiar şi în spaţii limitate, reprezentând astfel soluţia ideală la exigenţele de instalare ale locuinţelor moderne.

Toată gama de încălzitoare instant Fonte este dotată cu dispozitivul special Economizor, realizat cu scopul de a îmbina confortul utlllizatorului cu un consum energetic redus. Activarea funcţiei Economizor permite, reducerea consumului de gaz în proporţie de până la 50%, limitând puterea maximă fumizată, funcţie de exigenţele de utilizare (variaţii mici de temperatură sau debite reduse de a.c.m., cum ar fi de exemplu în perioada de vară). De asemenea, la toate modelele Fonte Economizorul este reglabil de către utilizator în mod progresiv, după preferinţe, atingând un maxim de economie în poziţia flacără mică oferind garanţia unui confort sporit pentru utilizator. Aparatele din gama Fonte sunt, prevăzute cu funcţia de modulare a flăcării care, adaptând consumul de gaz la fiecare cerere de a.c.m. permite menţinerea aproape constantă a temperaturii apei fumizate, chiar şi atunci când cantitatea de apă variază.

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.

Scrieţi un comentariuNotă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil