Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Fără bariere de scurgere în baia Dumneavoastră!

Stil de viata relaxare individualitate

Stil de viață, relaxare, individualitate sunt temele în proiectarea unei băi moderne. Lăsați fantezia și mintea creatoare să vă ghideze în planificarea băii dumneavoastră de vis, cu sistemele de scurgere design KESSEL.

Motive pentru care merita să alegeți sifoane KESSEL:

Design

KESSEL înțelege atenția la detalii și propune produse unice, elegante și moderne ce se potrivesc perfect în baia Dumneavoastră.

Tehnologie

Pentru confortul locuinței dumneavoastră, lângă fiecare sifon oferim gardă de miros și de spumă sau sită de păr. Știm că detaliile contează.

Calitate Germană

Materiale de înalta calitate care prin tehnologia de producție germană se transformă în obiecte ce aduc un standard ridicat vieții dumneavoastră.

Instalare ușoară

Instalare ușoară și flexibilă pentru fiabilitate maximă și exploatare fără griji în confort maxim.

Design inovator

Design inovator

Alături de designul inovator, produsele din gama design KESSEL înseamnă totodată calitate și funcționalitate ridicată. Performanța maximă în scurgere și ușurința întreținerii fac din colecția KESSEL design alegerea de top pentru băi, spa-uri și centre de fitness atât în mediul privat cât și în cel comercial.

Mai multe posibilități

Mai multe posibilitati

Rigola de duș cu o formă clasică, minimalistă se încadrează în designul pur al băii dumneavoastră. Prelucrarea atentă în cele mai mici detalii a rigolei și perimetrul din oțel inoxidabil rezultă o combinație vizuală extraordinară între suprafața ei și a finisajului băii dumneavoastră.

Senzație naturală de confort

Senzatie naturala de confort

Senzualitate calmă. Ambianță caldă. Un sentiment de bunăstare în ton cu natura. Opțiunea de lemn design se potrivește perfect acestui stil și poate oferi fie contrast fie armonie în elementele de design.

Repere pentru baia mea

Repere pentru baia mea

Gama Linearis Confort Light iluminează zona udă a băii transformând-o într-o experiență vizuală modernă și unică. Întoarceți-vă acasă, închideți ușa lumii exterioare, relaxați-vă și bucurați de un duș după placul dumneavoastră într-o baie creată doar pentru dumneavoastră.

O baie exclusivă, doar pentru Dumneavoastră

O baie exclusiva doar pentru Dumneavoastra

Gama Linearis Confort Crystal întrunește cele mai înalte standarde ale unei băi unice prin design și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Rigola din sticlă cu inserții de cristale iluminate din spate, este contrastul perfect între negru și suprafața lucioasă. Exclusivitate la superlativ.

Individualitate în baia Dumneavoastră

Individualitate in baia Dumneavoastra

Expresia propriei, personalitatea dumneavoastră poate fii accentuată prin personalizarea totală a gamei Linearis Confort Logo: numele dumneavoastră, inițiale, embleme sau logo-uri pentru uz comercial – discret iluminate pe o suprafață de sticlă elegantă cu efect de oglindă neagră.

Design inovator

Design inovator

Gama de rigole SCADA oferă noi posibilități complete pentru baia Dumneavoastră. Puteți alege dintre cele patru modele diferite toate realizate din oțel inoxidabil. Ca un punct culminant unic, toate capacele sunt oferite cu liniștitor sistem de iluminare de fundal cu LED-uri în diferite culori.

Ultimul detaliu: claritate

Ultimul detaliu claritate

Stil simplu și rafinat. Opțiunea de sifon de lavoar cu design cromat își pune amprenta pe orice tip de baie, noua sau renovată. Se armonizează perfect cu gama KESSEL Design atât prin designul sau unic cât și prin funcționalitatea perfectă.

Pentru informații suplimentare vă așteptăm în magazinul nostru online!