Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Pasta etansare filet TS100 GEBO

Pasta etansare filet TS100 GEBO Click pentru mărire
Preţ:
38,38 RON (32,25 RON + TVA)
Cod articol producător: TS100
Model: 10410036
Producător: GEBO
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2017-06-14
Descriere

Materiale de etansare Gebo Seal nu sunt cleiuiri, sau material pentru fixare etansarii. Sunt material de etansare! Dupa utilizarea materialelor de etansare Gebo Seal piesele imbinate se pot demonta fara nicio problema.
Material de baza ese poliglicol-dimetacrilat.
Utilizare: material anaerob pentru etansarea filetelor tevilor si armaturilor.
Caracteristici: rezistent la apa, se intareste rapid, temperatura de lucru intre – 50 oC si + 150 oC. Rezista la actiuni atmosferice – inclusiv la radiatiile UV – si la cele ale substantelor chimice. Adecvat utilizarii la instalatii de apa potabila.
Prescriptii de securitate: poate irita ochii, pielea, si caile de respiratie. Daca materialul ajunge in ochi, sau pe piele trebuie spalat cu apa abundenta. Daca apar simptome neplacute apelati la medic. A se pastra la distanta de copii.
Depozitare: se va pastra in loc racoros, uscat, ferit de raze solare la valori de temperatura intre + 8 oC si + 28 oC. Se va pastra ferit de scantei, foc, si umezeala.
Deoarece toate produsele Gebo Seal rezista majoritatii solutiilor chimice, si acizilor ele se pot utiliza si la aplicatii industriale. Materialele de etansare Gebo Seal se pot utiliza pentru apa potabila.
Dezavantajele metodelor traditionale:
Daca se utilizeaza canepa sau banda de etansare pentru etansarea filetelor pot aparea urmatoarele cazuri:
  • Daca se utilizeaza prea mult material, la stranger se poate deterioara filetul.
  • Daca se utilizeaza prea putin material, imbinarea nu va fi etansa. Lucrarea trebuie inceputa de la capat.
Prin utlizarea noilor material de etansare Gebo Seal cazurile de mai sus de pot evita: simpu, sigur, eficiet.
De ce sunt trei feluri de material de etansare Gebo Seal?
Cele trei feluri de material de etansare TS100, 200 si 300 sunt concepute pe acelasi principiu: fiecare este material de etansare anaerob pentru filete.
Vascozitatea si rezistenta materialelor este insa diferita, astfel ele sunt destinate unor aplicatii diferite.
In functie de materialele de baza si de tehnologia de fabricatie utilizate armaturile pot avea filete de calitate diferita.
Utilizarea materialului de etansare Gebo Seal:
  • Inainte de utilizare agitati bine materialul de etansare.
  • Suprafata filetului sa fie curate, uscata si degresata.
  • Aplicati materialul de etansare cel putin pe jumatatea circumferintei filetului.
  • Trebuie utilizata cantitate suficienta de material de etansare pentru ca golul dintre filete sa fiu umplut. Infiletarea se face in mod normal, cu cheie/cleste de dimensiune adecvata.
  • Dupa aplicarea materialului de etansare inca cca. 1 mimut se mai poate schimba pozitia pieselor imbinate fara ca efectul etansant sa fie afectat.
  • Daca se doreste desurubarea inbinarii etansate cu Gebo Seal armatura/teava se va roti in sens incers utilizand cheie/cleste normal. Momentul de rotatie de desfacere este superior cu doar cativa Nm celui de strangere.
  • Dupa desfacerea imbinarii etansate cu Gebo Seal se poate curatii filetului si se poate reface imbinarea (materialul intarit se poate curatii cu un ac gross au sarma din otel).
La refacerea imbinarii se recomanda utilizarea materialului TS300. Deaorece in urma desurubarii calitatea suprafetei filetului se reduce.
 
 

Documente atașate
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook