Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Perdele de aer

Când vorbim despre calitatea aerului din interiorul unei clădiri, cele mai importante aspecte sunt aerul poluat și protecția împotriva frigului. Chiar și dacă se apropie vremea mai caldă climatul interior merită protejată cu perdele de aer cald și rece.

Sortare după:

Și sezonul de vară prezintă cel puțin la fel de multe provocări ca iarna pentru că trebuie să ne protejăm de polene, de aerul cald și umed în aer liber, de insecte și gândaci, de particule de praf și de vânt. Răspunsul la toate enumerate mai sus este noua generație de perdele de aer VTS WING. Design-ul modern al ventilatorului dar și al motorului, aduce o economie de energie de până la 40% comparativ cu soluțiile convenționale. O suprafața mai mare de admisie a aerului oferă utilizarea complete a schimbătorului de căldura. Noile modele de perdele de aer pe agent termic WING reprezintă soluția perfectă pentru porțile industriale, precum și pentru ușile mai mici ale magazinelor.

Ca accesorii perdea de aer găsiți controlerul Ec VTS care vă permite să controlați până la 8 dispozitive în același timp, astfel încât fiecare dispozitiv funcționează exact la fel.