Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Pompa de ridicare a presiunii pentru panouri solare nepresurizate, corp din inox, BlauTech

Preţ:
359,99 Lei (302,51 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 36 luni
Model: 11510391
Stoc: În stoc
Producător: BLAUTECH
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 30 Septembrie 2020
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)

Descriere

Pompa de ridicare a presiunii pentru panouri solare nepresurizate cu corp din inox BLAUTECH poate fi folosit pentru ridicarea presiunii în instalațiile interioare a apei calde menajere. Totodată această pompă oferă soluția pentru înlăturarea problemei legate de lipsa de presiune atunci când panoul solar nepresurizat este montat la înălțime mică. Constă dintr-un kit complet de ridicare a presiunii apei calde. Este echipat cu un întrerupător automat controlat de scurgerea apei care la deschiderea unui robinet pornește pompa iar la închidere robinetului oprește pompa.

Pompa se propune a se monta în interiorul clădirii în zonă ușor accesibilă pentru mentenanță, în zone ferite de razele soarelui, de îngheț și de stropirea cu apă. Nu montați pompa în băi sau în zone cu umiditate crescută.

Întrerupătorul automat funcționează controlat de curentul de apă. Crește presiunea apei, respectiv pornește pompa la deschiderea unui robinet și oprește după închiderea robinetului. Conducta de după pompă nu trebuie să prezintă scurgeri, în caz contrar poate exista riscul pornirilor și opririlor repetate.

Pompa nu trebuie să funcționeze fără apă mai mult de 5 secunde altfel funcționarea uscată poată să distrugă garniturile și cauzeze scurgeri de lichid.

Pompa de ridicare a presiunii cu corp din inox BlauTech se instalează între rezervorul solar nepresurizat și consumator. La montarea instalației solare nepresurizate, rezervorul panoului solar trebuie să fie amplasată deasupra nivelului bateriei de amestec cu minim 3 metri, recomandat 5 metri, astfel încât, la deschiderea acestuia, sa se asigure un debit minim care să acționeze întrerupătorul automat și astfel să fie pornită pompa. În aval și în amonte de pompă se recomandă montarea unui robinet de secționare. Înainte de pompă se va monta un ventil de reținere cu clapetă în poziție orizontală. Pe conducta de alimentare cu apă, se propune a se monta un filtru fin. Instalația de alimentară cu apă trebuie să fie realizată din conducte sanitare rezistente la coroziune fără rugină.

Functionarea pompei de ridicare a presiunii BlauTech

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Nivel de zgomot (dB(A)) 45
Temperatură maximă a lichidului (°C) 110
Înălțime de pompare maximă (m) 10
Debit maxim (m3/h) 2
Presiune maximă de lucru (bar) 1
Putere electrică maximă absorbită (W) 150
Alimentare electrică (V) 230
Greutate (kg) 2.8

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?
| 5 din 5 stele!
23.08.2020
La ce pres ridica pompa???