Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu
Sunteţi aici: > >

SEAP

S.I.C.A.P. – Ce este S.I.C.A.P.?

S.I.C.A.P este platforma publică de achiziții publice, (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice) care înlocuiește SEAP.

Site-ul official al Sistemului informatic colaborativ pentru achizițiilor publice S.I.C.A.P este www.e-licitatie.ro , operat de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR)

Potrivit legii, toate autoritățile contractate sunt obligate să se înscrie în S.I.C.A.P. și să publice anunțurile de intenție, participare și atribuire pentru procedural proprii. Până în 2018 ponderea contractelor de achiziție publică atribuite electronic trebuie să ajungă la 100%, adică cu ajutorul unei platforme precum SICAP sau echivalent.

Praguri achiziții publice S.I.C.A.P

Pentru contractele de achiziție a căror valoare estimată depășește un anumit prag stabilit în lege, autoritatea contractantă este obligată să publice un anunț de intenție, respectiv anunț de participare și cerere de ofertă.

În plus, OUG nr. 45/2018 a adus o modificare a pragurilor valorice prevăzute de Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Astfel, noile praguri valorice vor fi următoarele:

  • 24.977.096 lei, pentru contractele de achiziţie publică/acordurile-cadru de lucrări;
  • 648.288 lei, pentru contractele de achiziţie publică/acordurile-cadru de produse şi de servicii;
  • 3.376.500 lei, pentru contractele de achiziţie publică/acordurile-cadru de servicii care au ca obiect servicii sociale.

Autoritatea contractantă poate achiziționa direct, în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mica decât

  • 135.060 lei în cazul produselor și serviciilor
  • 450.200 în cazul lucrărilor

Achizitionati prin S.I.C.A.P.

Firma noastra este prezenta pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / S.I.C.A.P.

Datele de identificare pe S.I.C.A.P. - la sectiunea Operatori Economici (Participanti) - sunt urmatoarele :

  • Tip de Ofertant: Societate Comerciala
  • Denumire Entitate: S.C. MELINDA-IMPEX INSTAL S.R.L.
  • Oras / Judet – Odorheiu Secuiesc  / Harghita
  • Cod Unic de Inregistrare: RO15936519

Firma Sc Melinda Impex- Instal vă oferă posibiltatea de a achizitiona prin sistemul SICAP oricare dintre produsele disponibile pe www.melindainstal.ro

Avand in vedere numarul mare de produse disponibile pe site, doar o parte din acestea sunt publicate in catalogul nostru on-line de pe SICAP

In cazul in care produsele dorite de Dvs. nu se regasesc pe SICAP, va rugam sa ne contactati pentru a actualiza catalogul online.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon 0372274719 sau pe următoarele adrese de e-mail bako.tamas@melinda.ro, kelemen.lorand@melinda.ro.