Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Semineu pe lemne Ignis 9kw DEFRO

Preţ:
4.809,99 Lei
3.449,99 Lei (2.899,15 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 60 luni
Cod articol producător: Ignis
Model: 10760138
Stoc: Stoc limitat
Producător: DEFRO
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 04 Martie 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Producătorul DEFRO a lansat cu un aspect modern colecția cea mai nouă, seria IGNIS. Șemineul pe lemne IGNIS 9kw DEFRO are un design care va schimba orice interior.  

Geamul vertical al ușii șemineului IGNIS DEFRO vă permite să vă bucurați de imaginea frumoasă al focului. Curbele fine pe partea din față a șemineului IGNIS creează un cadru vizibil foarte plăcut în jurul camerei de ardere, creând întregului o impresie caldă.  

Carcasa modernă și compactă accentuează frumusețea și funcționalitatea modelului IGNIS DEFRO. Alimentarea cu aer se face din două direcții, din partea de jos și din spatele șemineului.  

Șemineul pe lemne IGNIS 9kw DEFRO poate fi nivelat de la 20 mm la 40 mm. 

Șemineurile IGNIS DEFRO sunt destinate pentru arderea de lemn de foioase. Acestea sunt proiectate pentru încălzirea locuințelor și a spațiilor unde sunt instalate. De asemenea, pot fi utilizate ca sursă suplimentară de căldură. 

Șemineul pe lemne IGNIS 9kw DEFRO funcționează ca radiator în camera în care este instalat. Căldura radiază direct din camera de ardere prin geamul șemineului și prin orificiile de convecție din partea superioară a dispozitivului. 

Pereții șemineului IGNIS DEFRO care intră în contact cu focul sunt confecționați din tablă de oțel galvanizată, iar camera de ardere este căptușită cu plăci ceramice. Carcasa este realizată din tablă de oțel vopsită în câmp electrostatic. 

Admisia aerului necesar pentru ardere se realizează prin priza de aer amplasată în partea din spate sau la baza echipamentului.  

Racordul de conectare la tubulatura de evacuare a gazelor de ardere este amplasat în partea de sus a camerei de ardere.  

Specificații privind combustibilul

Șemineul IGNIS DEFRO este proiectat pentru arderea de lemn de esență tare (stejar, carpen, frasin, fag), cu un conținut de umiditate sub 20% (lemn uscat în condiții corespunzătoare minimum doi ani). Lungimea maximă a brichetelor de lemn este de 300 mm. Nu este permisă utilizarea de lemn umed (cauzează contaminarea camerei de ardere, Este interzisă utilizarea oricăror alte tipuri de combustibil, precum cărbune, lemn de conifere, lemn de esență moale, lemn de arbori tropicali și orice fel de combustibili lichizi. Este interzisă arderea de orice tip de deșeuri și resturi de lemn. Arderea de materiale nepermise în șemineu poate duce la avarierea acestuia și poate prezenta riscuri pentru sănătatea și viața utilizatorilor (din cauza gazelor toxice generate în urma arderii substanțelor chimice).

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 600
Suprafață maximă de încălzire (m2) 110
Putere nominală (kW) 9
Tip combustibil lemn, brichete
Eficiență (%) 75.5
Înălțime (mm) 1139
Adâncime (mm) 398
Diametrul racordului la coș (mm) 148
Masă (kg) 170

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?