Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Semineu din otel, Alfa Plam, Greta, 8 kW

Preţ:
2.259,99 Lei (1.899,15 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 10760116
Stoc: La comandă
Producător: Alfa Plam
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 04 Noiembrie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la firma agreată de furnizor, menționată în certificatul de garanție, care va face lucrările pe baza contractului cu respectivul furnizor, conform specificațiilor din certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Șemineul din oțel, Alfa Plam, Greta, 8 kW este fabricată din fâșii groase de tablă, protejate cu vopsea rezistentă la temperaturi înalte. Conectarea la coșul de fum este posibilă atât prin partea de sus cât și prin cea din spate al șemineului Alfa Plam Greta

Ușile camerei de ardere asigură o etanșare mai mare și un flux de aer pentru ardere controlat. Camera de ardere este alcătuită din plăci groase de metal și plăci izolate cu vermiculit. Ușa șemineului Alfa Plam Greta cu un geam din sticlă termorezistentă mare și flacăra vizibilă adaugă un plus de căldură căminului dumneavoastră. 

Regulatorul de aer primar este situat in partea inferioara al șemineului din oțel, Alfa Plam, Greta, 8 kW. Alimentarea cu aer secundară asigură o combustie eficientă și este reglată de regulatorul de aer principal.  

Avantajele șemineului din oțel, Alfa Plam, Greta, 8 kW: 

 • putere nominală 8 kW 
 • dimensiuni 588 x 443 x 1001 mm 
 • diametrul tubului de fum 150 mm 
 • capacitatea de încălzire 200 m³ 
 • suprafață de încălzire 80 m² 
 • greutatea netă / brută - 97 / 120 kg 
 • randament 77.2 % 

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 588
Suprafață maximă de încălzire (m2) 80
Volum de încălzire (m3) 200
Eficiență (%) 77.2
Înălțime (mm) 1001
Adâncime (mm) 443
Diametrul racordului la coș (mm) 150
Masă (kg) 97

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?