Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Semineu din otel cu plita, Alfa Plam, Lara, 8 kW, rosu

Preţ:
1.939,99 Lei
1.849,00 Lei (1.553,78 Lei + TVA)
Reducere: 5%
Perioada de garantie: 24 luni
Cod articol producător: 5110349
Model: 10760123
Stoc: În stoc
Producător: Alfa Plam
Taxă livrare: Gratuit
Data estimată pentru livrare: 29 Septembrie 2020
Rating mediu: Fără rating
 • Livrare gratuită

  Pentru acest produs, pe teritoriul României transportul este GRATUIT. Transportul și livrarea produselor comandate este asigurată prin firme de curierat și/sau prin rețeaua de distribuție națională ale mașinilor Melinda InstalPentru mai multe informații:

 • P.I.F. - punere în funcțiune

  Punerea în funcțiune (P.I.F.) pentru acest produs este gratuit. Pentru programarea P.I.F. -ului trebuie să apelați la firma agreată de furnizor, menționată în certificatul de garanție, care va face lucrările pe baza contractului cu respectivul furnizor, conform specificațiilor din certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

 • 25 ani de experiență

  Datorită experienței acumulate de pe piața de instalații în cele 25 de ani de la înființarea noastră, vă oferim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră, așa cum am oferit pentru mai mult de 1 000 000 de clienți satisfăcuți, utilizând relația noastră profesională cu cele mai mult de 100 de parteneri al noastre și utilizând rețeaua noastră națională construită în de-a lungul anilor.

 • Drept de retur 14 zile

  Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Pentru mai multe informații:

 • 2 ani de garanție

  Produsele comercializate prin pagina de internet melindainstal.ro, cu excepția produselor resigilate, beneficiază atât de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului, cât și de cele comerciale pe care Vânzătorul le acordă consumatorilor în plus față de cele legale. Toate informațiile cu privire la garanțiile Produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, termenele și condițiile de exercitare, se regăsesc în Certificatul de garanție. Pentru mai multe informații:

Descriere

Șemineul din oțel cu plită, Alfa Plam, Lara, 8 kW, roșu cu plăci ceramice în diferite culori, este ideală pentru încălzirea încăperilor cu suprafață de maxim 80 m². Focarul șemineului din oțel cu plită Alfa Plam Lara este învelită cu elemente din șamotă, care acumulează căldura și măresc combustia. 

Ușa șemineului Alfa Plam Lara este fabricată din oțel și dotat cu un geam din sticla termorezistentă care permite ca flacăra să fie vizibilă. 

Regulatorii de aer principal se găsesc în partea de jos a șemineului, în partea de jos a camerei de cenușa. Regulatorul de aer secundar se află în partea din față al șemineului Alfa Plam Lara. Alimentarea cu aer secundar asigură o combustie mai curată, adică arderea completă a materialelor insuficient arse. 

Caracteristici de bază al șemineului din oțel cu plită, Alfa Plam, Lara, 8 kW, roșu

 • putere nominală 8 kW 
 • dimensiuni 460 x 440 x 900 mm 
 • diametrul burlanului de fum 120 mm 
 • capacitatea de încălzire 200 m³ 
 • suprafață maximă de încălzire 80 m² 
 • greutatea netă / brută - 105 kg / 122 kg 
 • randament 75,3 % 

Avantajele remarcabile al șemineului din oțel cu plită, Alfa Plam, Lara, 8 kW, roșu sunt: 

 • exteriorul șemineului are ornamentație din ceramică în culori diferite 
 • ușa camerei de ardere este fabricată din metal turnat 
 • camera de ardere îmbrăcată cu elemente din șamotă, care acumulează căldura și ridică temperatura de ardere 
 • geam din sticla termorezistentă pe ușa camerei de ardere, prin care se poate vedea focul 
 • regulatorii de aer principal și secundar 

Tipul de combustibil pentru șemineul din oțel cu plită, Alfa Plam, Lara

Recomandarea producătorului este să utilizați lemne de fag, și alte tipuri de lemne preferabile, cu umiditate cât mai redusă. 

Orice tip de lemn are o capacitate de încălzire care influențează rezultatele arderii. Indiferent de tipul de lemn pe care îl utilizați, acesta trebuie să fie spintecat pentru a asigura evaporarea umidității acestuia. Umiditatea împiedică atingerea nivelului de căldură necesar pentru aprinderea lemnelor de foc.  

Nu este recomandat utilizarea cărbunelui în șemineul Alfa Plam Lara. Supraîncălzirea poate cauza anomalii care pot conduce la deformarea interiorului componentelor de fontă al șemineului.

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Lățime (mm) 460
Suprafață maximă de încălzire (m2) 51
Volum de încălzire (m3) 133
Putere nominală (kW) 8
Eficiență (%) 75.3
Înălțime (mm) 900
Adâncime (mm) 440
Diametrul racordului la coș (mm) 120
Masă (kg) 105

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?