Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Semineu tip centrala Aqua Plus 25kW cu regulator tiraj FM

Semineu tip centrala Aqua Plus 25kW cu regulator tiraj FM Click pentru mărire
Preţ:
1.884,16 RON (1.583,33 RON + TVA)
Acest podus nu mai face parte din oferta online!
De la data de:
2016-11-02
Descriere

Semineu Aqua Plus este o sobe de tip termosemineu inchis pentru arderea bustenirol de lemn. Este o constructie metalica din tabla de otel si cu termoizolatie usoara din placi de samota.

Se utilizeaza pentru incalzirea ambientala a spatiilor de locuit de genul: camere, cabane, case de vacanta, etc.

Corpul semineului este o constructie sudata din tabla de otel, sablata si vopsita cu vopsea termorezistenta. Camera de ardere este partial inconjurata de mantaua de apa iar restul este captusita cu caramizi de samota. Deci in camera de ardere este montata mantaua de apa, care are rolul de schimbator de caldura. Este confectionat ca o incinta etansa, separabila, realizata din tabla groasa.

Toate modelele de sobe sunt fabricate din tabla de otel:

  • pentru manta tabla cu grosimea de 3 mm
  • pentru placa superioara, usa sobei si placa deflectoare cu grosimea de 3 mm
  • pentru placa de baza si celelalte elemente ale cenusarului cu grosimea de 1,5 mm, pentru suprafetele mantalei de apa care vin in contact cu flacara se foloseste tabla de otel cu grosimea de 4 mm
  • pentru restul matalei (schimbatorului de caldura) se foloseste tabla de otel cu grosimea de 3 mm.

Racordurile de apa de tur si retur sunt de 1”, iar racordul de golirea sobei este de ½”.

Elementele de manipulare (cu exceptia manerului clapetei de tiraj) pot fi dotate cu materiale termoizolatoare. Usa focarului se deschide/inchide prin ridicarea/coborarea manetei.

In partea superioara a usii focarului sunt realizate rificiile de admisie a aerului secundar, avand ca scop oxigenarea flacarii pentru arderea completa (pentru un nivel cat mai redus de monoxid de carbon degajat in atmosfera) precum si spalarea din interior a geamului cu aer proastat, in vederea racirii ei si a impiedicarii depunerii de funingina pe sticla.

Imagini suplimentare
Comentarii şi evaluare
Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Comparații produse
Facebook