Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Accept
 
 

Praf cu actiune biologica SEPTONIC 12 plic

Praf cu actiune biologica SEPTONIC 12 plic Click pentru mărire
Preţ:
31,79 RON (26,71 RON + TVA)
Perioada de garantie:24 luni
Model: 30230008
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 20,00 RON
Producător: SEPTONIC
Data estimată pentru livrare: 25 Iunie 2018

Descriere

Septonic este un produs revolutionar din Canada, care dizolva depunerile si namolul format in interiorul unei fose septice. Multumita abilitatii sale de a stimula activitatea bacteriana benefica, lichefiaza deseurile organice si digereaza proteinele si carbohidratii. Dupa acest proces, fosa septica devine decongestionata si incepe sa functioneze in mod corespunzator.

Beneficiile produsului:

  • Descompune grasimile de origine animala, vegetala, uleiurile de ma, amidonul, proteinele, carbohidratii, si in general toate depunerile organice.
  • Previne infundarea orificiilor de admisie si golire a fosei septic sau a sistemului de canalizare.
  • Elimina sau reduce considerabil mirosurile neplacute.
  • Restabileste echilibrul biologic si functionarea normal a sistemului de canalizare.
  • Reduce considerabil frecventa cidanjarii costisitoare.

Toate acestea pot fi obtinute dupa doar 4 saptamani de tratare regulata. Septonic are o experienta de succes de 50 de ani in Statele Unite si in Canada, unde 45 de milioane de familii folosesc produsul in mod sistematic.

Produsul este distribuit cu succes in Ungaria din anul 1991. Deoarece contine doar ingrediente biologice naturale, nu provoaca daune instalatiilor de scurgere, nu are efect corosiv, precum solutiile chimice bazice sau acide.

Indicatii de utilizare:

1. Fosa septica - Hazna

La o capacitate de 1900-2000 de litri a fosei septice, turnati continutul unui plic in vasul de toaleta si trageti apa. Repetati aceasta metoda o data pe saptamana in urmatoarele 4-5 saptamani. Dupa aceasta, o tratare pe luna va fi deajuns. Daca fosa septica sau sistemul de canalizare este foarte murdar si are un miros foarte neplacut, este indicat sa dublati doza de mai sus. Veti obtine efectul dorit daca aplicati substanta seara, inainte de culcare, cand canalul de scurgere nu va fi folosit pentru o perioada de timp.

2. In cazul infrundarii aparute in chiuveta, in scurgerea de la vana, sau a lavorului

Depinzand de seriozitatea infundarii, varsati aprox. 1-2 plicuri in scurgere si clatiti cu 250-300 ml de apa. Daca este posibil, lasati sa isi faca efectul timp de 24 ore.

3. Toaleta exterioara

Varsati continutul celor patru plicuri in toaleta raspandind in mod uniform. O proportie considerabila a excrementelor acumulate se va lichefia si isi va pierde mirosul neplacut. In cazul folosirii frecvente a toaletei exterioare, la nevoie, tratamentul se va repeta o data la doua luni.

4. Toaleta chimica sau mobila

In cazul utilizarii frecvente se va aplica un plic pe saptamana.

Masă (kg) 0.21

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Scrieţi un comentariu


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

V-ar putea interesa...

Comparații produse
Facebook