Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Melinda Instal. Afla mai mult

Meniu

Dezincrustant centrala termica, 10 kg, CLEANEX FE-CU

Preţ:
59,99 Lei (50,41 Lei + TVA)
Perioada de garantie: 24 luni
Model: 10940001
Stoc: În stoc
Producător: CHEMSTAL
Taxă livrare: 20,00 Lei
Data estimată pentru livrare: 13 Mai 2021
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Solutie acida destinata curatarii depunerilor de calcar din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice si de pe alte elemente colmatate din instalatie. Inhibitorii de coroziune cu care este aditivat CLEANEX Fe- Cu, asigura protectia optima a elementelor din fier si cupru. Produsul contine antispumanti si indicatori colorimetrici care permit o utilizare usoara a acestuia in operatiunile de intretinere, prin recircularea cu pompe de curatare chimica in circuitul cu depuneri. De asemenea contine substante tensioactive care permit inlaturarea mizeriei din sistemul curatat. Produsul este recomandat uzului profesional.

Mod de utilizare: Se foloseste in solutii cu concentratie de 10-25%, in functie de depunerile calcaroase prezente. Este normala aparitia unei usoare spumari la inceputul operatiei, datorate reactiei chimice de dizolvare a sarurilor de calciu si magneziu. Dupa utilizare este necesara neutralizarea resturilor acide din circuitele curatate prin clatire cu o solutie pe baza de NEUTRALYZER. Este interzisa deversarea la canal a produsului inainte de a fi neutralizat!

Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

Specificații tehnice

Pentru elemente din fier, cupru
Masă (kg) 10

V-ar putea interesa...

Comentarii şi evaluare

Nu există nici un comentariu pentru acest produs.
Ați achiziționat sau utilizați un astfel de produs?